Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Ώρες αγωνίας έζησε το βράδυ της Κυριακής κλήρος και λαός στο άκουσμα της είδησης ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος εισήχθη εσπευσμέν...




Ώρες αγωνίας έζησε το βράδυ της Κυριακής κλήρος και λαός στο άκουσμα της είδησης ότι ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος εισήχθη εσπευσμένως στο νοσοκομείο εξαιτίας προ λιποθυμικού επεισοδίου.

Τελικά ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης υπεβλήθη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με την υγεία του όχι μόνο να εμπνέει ανησυχία αλλά με τον ίδιο τον Αρχιεπίσκοπο από το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε, λίγη ώρα αργότερα να περπατά από το ένα ιατρικό τμήμα στο άλλο σκορπίζοντας χαμόγελα σε ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και ασθενείς που ανησυχώντας για την υγεία του θέλησαν να μάθουν τί συμβαίνει.

Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος κατά πληροφορίες θεωρώντας ότι η μικρή περιπέτεια της υγείας του έχει τερματιστεί εκδήλωνε από χθες την επιθυμία να χοροστατήσει σήμερα στην Δοξολογία για τα Εισόδια της Θεοτόκου. Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα Δευτέρα, θα αρχίσουν εξετάσεις προκειμένου να αποκλείσουν οι γιατροί σοβαρά νευρολογικά ή καρδιολογικά αίτια. Μιλώντας μάλιστα στο ράδιο 9,84 και την Αγγέλα Δουλγεράκη ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ-Βενιζελείου κ. Τασσόπουλος διευκρίνισε ότι ο αγαπητός Ποιμενάρχης της Κρήτης θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.


vimaorthodoxias

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.