Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ ΝΙΚΟΣ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ» ΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ», ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ «ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ»!..

Σαν τρελοί διαβάζουν τον «Στόχο» οι μπολσεβίκοι: Μετά τους Ψαρράδες της «Εφημερίδας των Συντακτών» που μάς ξεψαχνίζουν κάθε Πέμπτη γι...



Σαν τρελοί διαβάζουν τον «Στόχο» οι μπολσεβίκοι: Μετά τους Ψαρράδες της «Εφημερίδας των Συντακτών» που μάς ξεψαχνίζουν κάθε Πέμπτη για να εμπνευστούν τρόπους καταπολέμησης του Ελληνικού Πατριωτισμού, αποδεικνύεται τώρα ότι μάς διαβάζουν επισταμένως και τα υποκαταστήματα του Σύριζα, οι εκατοντάδες ιστότοποι που κάνουν μπολσεβίκικη ανθελληνική προπαγάνδα κάτω από τον μανδύα «γλωσσικών Ιστολογίων», τα οποία αποδομούν καθημερινά την Ελληνική Γλώσσα και την Ορθοδοξία μας.

Κλασικό παράδειγμα αυτό που συνέβη σήμερα (18/11/2016) στο ιστολόγιο του γνωστού συριζαίου μεταφραστή Νίκου Σαραντάκου (δουλεύει στο Λουξεμβούργο στην υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αμείβεται πλουσιοπάροχα από τους καπιταλιστές!), ο οποίος έπιασε στο στόμα του τον «Στόχο» και μάς καταγγέλλει ότι είμαστε αγράμματοι επειδή δεν αποδεχόμαστε τον όρο «βουλεύτρια»!..

Γράφει ο συριζαίος Σαραντάκος, που είναι τακτικός αρθρογράφος της «Αυγής» και κολλητός των ανθελλήνων «Ιών», πρίν παραθέσει ένα άρθρο της αδελφής του Δημητράκη Ψαρρά, Αγγέλικας Ψαρρά, από την «Εφημερίδα των Συντακτών»:

«Το περίεργο είναι ότι ο τύπος «βουλεύτρια» προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις σε διάφορους άντρες, και μάλιστα σε όλο το πολιτικό φάσμα. Οι ακροδεξιοί του Στόχου θεωρούν ένδειξη αγραμματοσύνης τον τύπο «βουλεύτρια» (είναι πολύ χαρακτηριστικό αυτό που γράφουν: μήπως τις μπέρδεψαν με τις χορεύτριες; ), αλλά και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πρόπερσι είχε εξαπολύσει δριμύτατη επίθεση στη βουλευτίνα του κόμματός του Αφροδίτη Σταμπουλή, επειδή χρησιμοποιούσε τον τύπο «βουλεύτρια». Αλλά και το πρόσφατο άρθρο της Αγγ. Ψαρρά προκάλεσε ρίγη ιερής αγανάκτησης σε κάποιους πολύ αριστερούς αγωνιστές του πληκτρολογίου, που έγραψαν για το άρθρο που θα διαβάσετε ότι «η ‘μπατσίνα’ της φασιστικής πολιτικής ορθότητας λίγο ως πολυ χαρακτηρίζει ως αναγνώστες του ‘΄Στόχου’ όσους δεν χρησιμοποιούν την λέξη ‘βουλεύτρια'».»

https://sarantakos.wordpress.com/2016/11/18/%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%84%CE%B7/

http://www.stoxos.gr/2014/09/blog-post_4554.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.