Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΡΙΑ: ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΛΥΤΡΑ!..

Το 16χρονο θύμα ενημέρωσε τους γονείς του και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλαν τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 17 και 15 χρόνων ...



Το 16χρονο θύμα ενημέρωσε τους γονείς του και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλαν τους δύο αλλοδαπούς ηλικίας 17 και 15 χρόνων

Περίσσευε το θράσος σε δύο ανήλικους Αλβανούς οι οποίοι έκλεψαν το ποδήλατο ενός επίσης ανήλικου Ελληνόπουλου στη Λάρισα και, αμέσως μετά, επικοινώνησαν μαζί του απαιτώντας εκβιαστικά να τους δώσει χρήματα για να του το επιστρέψουν!


Το 16χρονο θύμα ενημέρωσε τους γονείς του και πήγαν μαζί στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε ότι οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 17 και 15 χρόνων του ζητούσαν επιτακτικά 60 ευρώ για να του παραδώσουν το ποδήλατό του. Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δράστες το βράδυ της Τετάρτης, να τους συλλάβουν και να επιστρέψουν το ποδήλατο στον 16χρονο. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και εκβίαση, ενώ και σε βάρος των γονέων τους άσκησε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.