Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΟΣ: Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!..

Η ΕΟΑΒ, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, δίνει την ευκαιρία σε πρόσφυγες, που αθλούνται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων των...

Έλληνες και πρόσφυγες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών




Η ΕΟΑΒ, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, δίνει την ευκαιρία σε πρόσφυγες, που αθλούνται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων των Παιδικών Χωριών SOS και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού «Πύρρος Δήμας», να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.




Ανταγωνισμό, αγωνία, δράση, αλλά, πάνω από όλα, την ευκαιρία να μπουν ομαλά στην ελληνική κοινωνία, μέσω του αγαπημένου αθλήματος της άρσης βαρών, θέλουν να προσφέρουν όλοι οι συμμετέχοντες στους συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί, επίσης, βράβευση των Παραολυμπιονικών της άρσης βαρών σε πάγκο, που συμμετείχαν στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Με μεγάλη χαρά, η ελληνική ομοσπονδία καλεί όλους τους φίλους της άρσης βαρών, αλλά και τους κατοίκους της Χαλκιδικής να έρθουν στο γήπεδο, να απολαύσουν ένα από τα πλέον συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, με αθλητές ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια όλων των αγωνιζομένων.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.