Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΡΕ...!! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΜΟΡΦΩΝΙΑ... ΒΙΝΤΕΟ: ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ...!!!

Ένταση με φωνές και αντεγκλήσεις επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης σε εκδήλωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στον κινημ...

Η οργή της “γενιάς των 400”





Ένταση με φωνές και αντεγκλήσεις επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης σε εκδήλωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ στον κινηματογράφο «Αλκυονίς», στη Βικτώρια.




Όλα ξεκίνησαν όταν νέοι, μέλη της κίνησης «400 generation», προχώρησαν σε παρέμβαση, με στόχο να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας και να τοποθετηθούν επί των εξελίξεων στον εργασιακό τομέα.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλουν, «η απάντηση των Συριζαίων ήταν άμεση και με υπερβάλλοντα ζήλο, με τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς και σπρωξιές μάς πέταξαν εκτός του φουαγιέ, όπου είχαν καλέσει και τα ΜΑΤ, τα οποία μας έκλεισαν την πόρτα και σε κάποια στιγμή έγινε το αδιαχώρητο, από τη μια να σπρώχνουν οι Συριζαίοι και από την άλλη τα ΜΑΤ».

Στην εκδήλωση επρόκειτο να μιλήσει η νέα υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ωστόσο τελικά δεν παρευρέθη, λόγω υποχρεώσεων.




zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.