Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ: Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΜΙΣΕΛ ΟΜΠΑΜΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΝΤΥΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΑΝΙΑ!

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφί Τεαλέ, δημιουργίες της οποίας έχει φορέσει τα τελευταία χρόνια η Μισέλ Ομπάμα, ανακοίνωσε σήμερα ότι δ...

Η σχεδιάστρια της Μισέλ Ομπάμα αρνείται να ντύσει τη Μελάνια Τραμπ





Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Σοφί Τεαλέ, δημιουργίες της οποίας έχει φορέσει τα τελευταία χρόνια η Μισέλ Ομπάμα, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θέλει να ντύσει την επόμενη πρώτη κυρία, τη Μελάνια Τραμπ, σε ένδειξη δυσαρέσκειας για τις δηλώσεις του συζύγου της.

Η Τεαλέ, που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, κάλεσε και άλλους σχεδιαστές να μην προσφέρουν δημιουργίες τους στην Μελάνια.




Η σχεδιάστρια, που δηλώνει ότι στηρίζει «την ατομική ελευθερία και τον σεβασμό σε κάθε τρόπο ζωής», διαβεβαίωσε ότι δεν σκοπεύει να ντύσει την σύζυγο του Τραμπ, με την οποία δεν επιθυμεί να συνδέσει το όνομά της "με κανέναν τρόπο".

«Η ρατσιστική, σεξιστική και ξενοφοβική ρητορική που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ο σύζυγός της είναι ασύμβατη με τις αξίες που μας κυβερνούν»αναφέρει η Τεαλέ σε ανοιχτή επιστολή της.

«Κατανοώ ότι δεν είναι συνετό να ανακατεύομαι με την πολιτική. Ωστόσο, για μια οικογενειακή επιχείρηση όπως η δική μας, τα αποτελέσματά μας δεν συνδέονται αποκλειστικά με το χρήμα», συνεχίζει.

Η ανοιχτή επιστολή της σχεδιάστριας προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η 52χρονη Τεαλέ ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ εδώ και 15 χρόνια και έχει παρουσιάσει πολλές φορές τις κολεξιόν της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Οι θηλυκές, ιδιαίτερες δημιουργίες της άρεσαν στην Μισέλ Ομπάμα που από το 2009 έχει φορέσει πολλές από αυτές.

«Συνέβαλε ώστε το όνομά μου να γίνει γνωστό και σεβαστό σε όλον τον κόσμο. Οι αξίες της, οι πράξεις της και η χάρη της πάντοτε είχαν αντίκτυπο επάνω μου» είπε η Τεαλέ για την διασημότερη πελάτισσά της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.