Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΟΤΕΣ... ΜΑΡΕΒΑ - ΣΤΑΗ ΕΙΧΑΝ, ΛΕΕΙ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥ ΖΩΝΑΡΣ... ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ;

Ραντεβού στο Zonar's έδωσαν η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Έλλη Σταη. Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και η σιδηρά κυρία τ...







Ραντεβού στο Zonar's έδωσαν η Μαρέβα Μητσοτάκη και η Έλλη Σταη. Η σύζυγος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και η σιδηρά κυρία της δημοσιογραφίας, σύμφωνα με το ένθετο Secret, συναντήθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο κοσμικό στέκι της Αθήνας. Οι δυο τους προτίμησαν τα τραπέζια στο εσωτερικό του μαγαζιού καθώς προσπάθησαν να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.




Οι δύο κομψές κυρίες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, απόλαυσαν τον καφέ τους συζητώντας για αρκετή ώρα. Ανάμεσα σε όσα είπαν ήταν φυσικά και οι πολιτικές εξελίξεις. Τόσο η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσο και η δημοσιογράφος με πολλά έτη εμπειρίας στο πολιτικό ρεπορτάζ δεν θα μπορούσαν μην αναφερθούν στα τρέχοντα γεγονότα.

Δεν έχει γίνει γνωστό οι δύο δυναμικές κυρίες συνδέονται με κάποια φιλία ή το ραντεβού είχε επαγγελματικές προεκτάσεις, μία συνέντευξη δηλαδή της Μαρέβας Μητσοτάκη από την Έλλη Στάη. Ίσως μάθουμε πολύ σύντομα τι σχεδίασαν οι δύο τους σε αυτή τη συνάντηση.


tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.