Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!..

«O Tραμπ είναι ο μοναδικός που μπήκε στο Λευκό Οίκο χωρίς "βαλίτσες" (χωρίς δηλαδή να υπηρετεί κάποια συμφέροντα) και χωρίς υ...

Κίσινγκερ: Ο Τραμπ είναι ο μόνος πρόεδρος που μπήκε στον Λευκό Οίκο χωρίς υποχρεώσεις


«O Tραμπ είναι ο μοναδικός που μπήκε στο Λευκό Οίκο χωρίς "βαλίτσες" (χωρίς δηλαδή να υπηρετεί κάποια συμφέροντα) και χωρίς υποχρεώσεις», δήλωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρι Κίσινγκερ μετά την συνάντηση που είχε με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.




Ο 93χρονος Κίσινγκερ, που ήταν στις κυβερνήσεις του Ρίτσαρντ Νίξον και του Τζέραλντ Φορντ, υποστήριξε ότι συμβούλεψε τον Τραμπ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, κυρίως για ζητήματα όπως, Ρωσία, Ιράκ και Ευρώπη. Πριν τις εκλογές ο Κίσινγκερ είχε εκφράσει την στήριξή του στη Χίλαρι για την προεδρία και είχε ομολογήσει πως δεν περίμενε νίκη του Τραμπ. Τώρα όμως υποστηρίζει ότι θα πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία, αν και ο ίδιος θεωρεί πως δεν θα τηρήσει όλες του τις υποσχέσεις.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι διεργασίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να δηλώνει ότι σκέφτεται να προτείνει το υπουργείο Άμυνας στον στρατηγό εν αποστρατεία Τζέιμς Ματίς, μία ημέρα έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του στο Νιού Τζέρσι.

Ο Τραμπ προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση με τα αμερικανικά ΜΜΕ να προεξοφλούν ότι θα τοποθετήσει στο υπουργείο Άμυνας το «Τρελό Σκυλί» όπως είναι το ψευδώνυμο του Τζέιμς Ματίς, στρατηγού εν αποστρατεία . Ο Τραμπ έγραψε στο Twitter ότι ο Ματίς, ένας απόστρατος στρατηγός των Πεζοναυτών, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε επικεφαλής αποστολών στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, είναι ένας αληθινός στρατηγός.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CNN, ο Τραμπ έχει εντυπωσιαστεί πολύ από το βιογραφικό του Ματίς και από τα όσα έχει ακούσει για εκείνον. Με 44 χρόνια υπηρεσίας, ο Ματίς ήταν επικεφαλής στρατιωτικής δύναμης στο νότιο Αφγανιστάν το 2001 και ενός τάγματος πεζοναυτών την εποχή της αμερικανικής εισβολής στο Ιράκ, το 2003.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.