Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΡΩΣΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...!!! Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΙΤ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ..!!!

Η εκλογή Τράμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ενόχλησε κάποιους «υψηλά ιστάμενους» στο παρασκήνιο και οι οποίοι σχεδιάζουν τώρα να τον σκοτώσο...

700_f84f7065bbb92563d8f39f97a3504c7f




Η εκλογή Τράμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ενόχλησε κάποιους «υψηλά ιστάμενους» στο παρασκήνιο και οι οποίοι σχεδιάζουν τώρα να τον σκοτώσουν; Αυτό το ερώτημα θέτουν τα Ρωσικά ΜΜΕ.





Οι φήμες ότι η «άρχουσα τάξη» είναι δυσαρεστημένη με τον Τράμπ έχουν εμφανιστεί εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα μετά τις ομιλίες του όπου υποσχόταν ότι θα βελτιώσει τις σχέσεις με τη Μόσχα και τον πρόεδρο Πούτιν. 

Αναλυτές και από την Αμερική, όπως ο γνωστός δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς, θεωρούν ότι εισέρχεται σε επικίνδυνα μονοπάτια, προσπαθώντας να προσεγγίσει τη Ρωσία. Πιστεύουν ότι κάποιοι άνθρωποι που ανήκουν στην «Άρχουσα Τάξη» δεν βλέπουν με καλό μάτι τις υποσχέσεις Τράμπ. 

Προσπαθούν να κρατήσουν το σημερινό «παγκόσμιο καθεστώς» έτσι όπως είναι. Υπό τον έλεγχο του Τράμπ, η μορφή του κόσμου θα πάρει εντελώς διαφορετική στροφή, η οποία αποκλίνει από τον κανόνα.

Οι φήμες για την δολοφονία Τράμπ έχει αναπαραχθεί σε τρομακτικό ρυθμό και φημολογείται ότι φοράει αλεξίσφαιρα γιλέκα κάθε φορά που βρίσκεται έξω σε κοινή θέα. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο Λας Βέγκας, λέγεται ότι ένας 20χρονος προσπάθησε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού και να τον σκοτώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.