Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΛΟΙΣΒΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ...!!!

«Ο Φλοίσβος με τα δικά μας μάτια» ονομάζεται το εντυπωσιακό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία από τις αεροπορικ...

Ο Φλοίσβος με τα… μάτια της Πολεμικής Αεροπορίας – ΒΙΝΤΕΟ




«Ο Φλοίσβος με τα δικά μας μάτια» ονομάζεται το εντυπωσιακό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία από τις αεροπορικές επιδείξεις που έκανε το σαββατοκύριακο στον Φλοίσβο για να τιμήσει τον προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.




Δείτε τα πλάνα από την εντυπωσιακή αεροπορική επίδειξη που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως κάθε χρόνο η Π.Α. είχε ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων που περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, στατικές και φωτογραφικές εκθέσεις αεροσκαφών και μέσων σε όλες τις μονάδες, επισκέψεις μαθητών λυκείων σε μονάδες της πολεμικής Αεροπορίας, πτήσεις αεροσκαφών πάνω από ακριτικές περιοχές, επιδείξεις των ομάδων αεροπορικών επιδείξεων μεμονωμένου αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος».

Το ενδιαφέρον συγκέντρωσε η επίδειξη το μεσημέρι της Κυριακής πάνω από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο όπου οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν Αεροπορική επίδειξη των Ομάδων Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A «Δαίδαλος.


Ο Φλοίσβος με τα δικά μας μάτια from Hellenic Air Force on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.