Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΡΑΒΟ! ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΥΡΤΩ ΕΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ

Τέσσερα χρόνια μετά την κακοποίηση που υπέστη η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στην Πάρο, παραμένει τετραπληγική σε ποσοστό 80% και, παρά τις πολλα...



Τέσσερα χρόνια μετά την κακοποίηση που υπέστη η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη στην Πάρο, παραμένει τετραπληγική σε ποσοστό 80% και, παρά τις πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες στις οποίες έχει υποβληθεί, δεν μπορεί να μιλήσει ή να κινηθεί.

Έκτοτε φιλοξενείται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, με απώτερο στόχο να μπορέσει να μετακινηθεί στο σπίτι της όπου και θα συνεχίσει τη θεραπεία.

Μεγάλη παραμένει η ανάγκη για βοήθεια και αρωγός της οικογένειας στάθηκε η NN Hellas, καθώς η ίδια η εταιρία αλλά και όλοι οι υπάλληλοι μαζί με το Δίκτυο Πωλήσεών της βρέθηκαν δίπλα της εμπράκτως, αποφασίζοντας τη δωρεά ενός ειδικού (μεταχειρισμένου) αυτοκινήτου στη Μυρτώ. Στο όχημα αυτό, θα μπορεί να επιβαίνει η Μυρτώ με το αμαξίδιό της, ώστε η κάθε μετακίνησή της – είτε για κοινωνικούς είτε για ιατρικούς λόγους – να καταστεί επιτέλους δυνατή.




Η κυρία Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΝΝ Hellas, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι πολύ υπερήφανη κι ευτυχής που όλοι μαζί ενώσαμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τη Μυρτώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά που αποδείξατε για μια ακόμη φορά, πως το να είμαστε εκεί για αυτούς που μας χρειάζονται έχει σημασία!».


Πηγή: Alldaynews.gr
trelokouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.