Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ: Η ΝΙΚΗ ΤΡΑΜΠ «ΓΚΡΕΜΙΣΕ» ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΕ «ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ»

Η επικοινωνιακή φιέστα που ετοίμαζε ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύμβουλοί του με την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα, πέφτει στο κενό...

Επίσκεψη Ομπάμα: Πώς και γιατί η νίκη Τραμπ «γκρέμισε» τα επικοινωνιακά τερτίπια του Τσίπρα





Η επικοινωνιακή φιέστα που ετοίμαζε ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύμβουλοί του με την επίσκεψη του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα, πέφτει στο κενό.

Οι διαρροές που διοχέτευε στον φιλοκυβερνητικό Τύπο το Μέγαρο Μαξίμου για βαρυσήμαντες δηλώσεις του Προέδρου Ομπάμα δεν έχουν πλέον καμία απολύτως αξία, αφού ο κ. Ομπάμα και η παράταξη που εκπροσωπεί κατακρημνίστηκαν από την ψήφο του αμερικανικού λαού και συνετρίβησαν στη συνείδηση των λαών της υφηλίου.




Ήδη από εχθές Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων των αμερικανικών εκλογών 2016, το Newsbomb.gr πρώτο από όλα τα ΜΜΕ επεσήμανε το φιάσκο της επικείμενης επίσκεψης Ομπάμα στην Αθήνα .

Οι Δημοκρατικοί, ο Ομπάμα και το σύστημα Κλίντον πάνω στο οποίο στήριξε τις ελπίδες του ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχουν ούτε καν τη θεσμική δυνατότητα να βοηθήσουν τη χώρα μας σε κανένα απολύτως επίπεδο.

Ο κ. Ομπάμα δεν είναι μόνο ένας απερχόμενος πρόεδρος, αλλά είναι και πολιτικά «καμένος» τόσο στη χώρα του, όσο και διεθνώς.

Η αμηχανία και η καθυστέρηση που επέδειξε η ελληνική κυβέρνηση να στείλει συγχαρητήριο μήνυμα στον Τραμπ δεν είναι καθόλου τυχαία.

Για όσους ενδεχομένως δεν θυμούνται, το ίδρυμα Κλίντον στήριξε προεκλογικά το 2015 με νύχια και με δόντια την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα και του Γιάνη Βαρουφάκη, αφού και οι δυο εκείνη την περίοδο περιόδευσαν σε αμερικανικά πανεπιστήμια με τη στήριξη και την επιμέλεια της οικογένειας Κλίντον αλλά και ιδρυμάτων που είναι συγκοινωνούντα δοχεία με τον γνωστό γεράκι των αγορών Τζορτζ Σόρος και με έλληνες επιχειρηματίες που λειτούργησαν ως ενδιάμεσοι.

Για όσους επίσης έχουν ασθενή μνήμη, ο κ. Κλίντον προσκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και είχε μαζί του δημόσιο διάλογο on camera, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια ο κ. Κλίντον μετέφερε μήνυμα του Μπάρακ Ομπάμα στον Αλέξη Τσίπρα για υπογραφή του 3ου μνημονίου.

Η επίσκεψη λοιπόν του Τσίπρα και της συνοδείας του σ’ αυτό το θολό κατασκεύασμα που αποκαλείται Ίδρυμα Κλίντον -που δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο- δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ήξερε πολύ καλά που πήγαινε, όπως ήξερε και πριν από αυτόν Ο ΓΑΠ.

Αμερικανικές Εκλογές 2016: Ο Ντόναλντ Τραμπ «ξηλώνει» το πουλόβερ της Παγκοσμιοποίησης!

Ο αριστερός Αλέξης Τσίπρας φαίνεται πως έχει εντρυφήσει στα «άδυτα» της αστικής πολιτικής. Γνωρίζει ότι η ουσιαστική πολιτική δεν ασκείται σε κοινοβούλια και σε διεθνείς φανερές διαβουλεύσεις αλλά στο παρασκήνιο, μακριά απ’ τα μάτια των «κοινών θνητών». Όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες είναι για να κρατούνται τα προσχήματα.

Φτάνοντας λοιπόν στη χθεσινή νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, η ελληνική κυβέρνηση φάνηκε ότι είναι απροετοίμαστη.




Δεν της βγήκαν τα προγνωστικά.

Παράλληλα, η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει βεβαίως κάποιο πειστικό επιχείρημα να μας απαντήσει τις ακριβώς έκανε υπέρ της Ελλάδας ο κ. Ομπάμα και η υπουργός Εξωτερικών του, η κυρία Χίλαρι Κλίντον, για το χρέος της Ελλάδας;

Ποια ήταν η συμβολή της κυρίας Κλίντον στην επίλυση του Κυπριακού;

Πώς προστάτευσε την Ελλάδα ο κ. Ομπάμα όταν ο Σόιμπλε ήθελε να αποπέμψει τη χώρα εκτός ευρώ και εκτός Ε.Ε.;

Κανείς από τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ δεν βοήθησε την Πατρίδα μας.

Αντιθέτως βοήθησαν τον ΣΥΡΙΖΑ να ανέλθει στην εξουσία και να υπογράψει τα πιο σκληρά μέτρα περικοπών. Τόσο σκληρά που αν επιχειρούσε να τα περάσει οποιαδήποτε κυβέρνηση «Σαμαροβενιζέλων» θα είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός.

Εν ολίγοις, με την ανοχή και τη συνδρομή των ΗΠΑ, η δήθεν αριστερή κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ολοκλήρωσε χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, το «θεάρεστο» έργο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Γίνεται πλέον ξεκάθαρα αντιληπτό για ποιο λόγο ο κ. Τσίπρας πόνταρε πολλά στην επικράτηση της Χίλαρι Κλίντον, ενώ η ελληνική διπλωματία δεν έχει κάνει απολύτως καμία συνάντηση και καμία επαφή με το περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της αμερικανικής προεκλογικής περιόδου.

Τώρα ο κ. Τσίπρας για άλλη μια φορά θα μείνει χωρίς αποτέλεσμα, πουλώντας επικοινωνιακό φιάσκο περί δήθεν δηλώσεων υποστήριξης του Ομπάμα για το ελληνικό χρέος.

Δυστυχώς για το Μέγαρο Μαξίμου ο ελληνικός λαός, όπως και ο αμερικανικός ορθώνουν τείχη απέναντι στο ψέμα και την υποκρισία των πολιτικάντηδων. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.