Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... Ο ΚΩΣΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ... ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...

Τις τελευταίες δύο ημέρες ο Αχαιός πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ...

stefanopoylos.jpg





Τις τελευταίες δύο ημέρες ο Αχαιός πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωστής Στεφανόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο πρώην Πρόεδρος παρότι είχε προσκληθεί στο δείπνο για τον Μπαράκ Ομπάμα στο Προεδρικό Μέγαρο, δεν είχε μεταβεί λόγω προβλημάτων υγείας.




Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, καθώς ο Κωστής Στεφανόπουλος αντιμετωπίζει κι άλλα προβλήματα υγείας και η ηλικία του δεν είναι "σύμμαχος" των γιατρών.

Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες οι θεράποντες ιατροί έχουν κρίνει πως η κατάστασή του είναι πάρα πολύ κρίσιμη, με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές.​

Η οικογένειά του βρίσκεται δίπλα του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωστής Στεφανόπουλος νοσηλεύεται από τις βραδινές ώρες της 17ης Νοεμβρίου 2016 στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center με λοίμωξη του αναπνευστικού.

Νεότερη ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του θα εκδοθεί εφόσον κριθεί απαραίτητο από τους οικείους του και τους θεράποντες ιατρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.