Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ...!!! ΟΧΗΜΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ!

Στις πληροφορίες που παρατίθενται στο τέλος του βίντεο αναφέρονται τα εξής : ‘ ¨Στις 19:30 της 25/5 ο συνοδοιπόρος μας Ντιζβά...

1




Στις πληροφορίες που παρατίθενται στο τέλος του βίντεο αναφέρονται τα εξής : ‘




¨Στις 19:30 της 25/5 ο συνοδοιπόρος μας Ντιζβάρ Βαν πραγματοποίησε μια δράση αυτοθυσίας κατά του φυλακίου Αξε που βρίσκεται μεταξύ των περιοχών Ντάργκετζιτ και Μιντιάτ. Το φυλάκιο καταστράφηκε εξολοκλήρου, ενώ μεγάλο τμήμα του κατέρρευσε, καταστράφηκαν δύο υπερυψωμένες σκοπιές και μία απλή.

Ως αποτέλεσμα της θυσιαστικής αυτής δράσης σκοτώθηκαν 20 στρατιώτες και πολιτοφύλακες, ενώ τραυματίστηκαν 15 στρατιώτες. Εις εκ των θανόντων πολιτοφυλάκων ήταν και ο Σεχμούς Κορού που στην δεκαετία της δεκαετίας του 90 είχε γίνει αίτιος θανάτου ανταρτών μας. Μετά από την δράση αυτή , ο τουρκικός στρατός με στήριξη από θωρακισμένα οχήματα πήρε τους νεκρούς και τραυματίες. Η δράση αυτή έγινε προς τιμήν των μαρτύρων Μπεντράν Κοτσέρ , Κερμποράν και Χεζέξ ¨.

Κέντρο Τύπου του HPG


http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.