Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΣΤΕΡΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΙ ΑΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΟΜΠΑΜΑ...

Ο αμερικανός πρόεδρος θα φτάσει στην Αθήνα νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με email από την αμερικανική πρεσβεία η εκτιμώμενη ώρα άφιξης εί...

Επίσκεψη Ομπάμα: Τι ώρα φτάνει στην Ελλάδα - Όλα τα μέτρα ασφαλείας σε στεριά και θάλασσα





Ο αμερικανός πρόεδρος θα φτάσει στην Αθήνα νωρίς το πρωί. Σύμφωνα με email από την αμερικανική πρεσβεία η εκτιμώμενη ώρα άφιξης είναι στις 10.50 γι' αυτό τον λόγο έχουν ενημερωθεί οι δημοσιογράφοι που θα καλύψουν την άφιξη να είναι από τις 07.00 το πρωί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.




Όπως και να έχει το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο για δυο 24ωρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αστυνομία δεν έχει δώσει συγκεκριμένους δρόμους που θα είναι κλειστοί και τονίζει ότι οι δρόμοι θα κλείνουν σταδιακά ανάλογα με τις ανάγκες μετακίνησης του Προέδρου Ομπάμα. Αυτό που έχει γίνει γνωστό και θα εκδοθεί και επίσημη ανακοίνωση είναι ότι σε συγκεκριμένα σημεία θα απαγορευθούν οι συγκεντρώσεις και οι πορείες στο κέντρο. Δεν φαίνεται να επηρεάζονται η απογευματινή συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Ομόνοια και η συγκέντρωση από συλλογικότητες στο Πολυτεχνείο.




Εντολή για μηδενική ανοχή στα έκτροπα

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr οι εντολές που έχουν οι αστυνομικοί που θα βρίσκονται στα σημεία των προγραμματιμσμένων συγκεντρώσεων είναι να επιδείξουν μηδενική ανοχή στα έκτροπα. Που σημαίνει ότι με την πρώτη πέτρα που τυχόν θα πέσει να καταστείλουν άμεσα τους ταραξίες διαδηλωτές.

Κάνοντας λοιπόν μια νοητή διαδρομή χωρίς να ξέρουμε ακόμα την ώρα άφιξης, είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα από την άφιξη του αμερικανού Προέδρου θα κλείσει η Αττική Οδός και όλη η διαδρομή που θα ακολουθηθεί θα είναι απαγορευτική μέχρι το Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Ευτυχώς, η απόσταση από το Προεδρικό στο Μαξίμου δεν είναι ούτε μισό τσιγάρο δρόμος.

Σημαντικό είναι επίσης το που θα καταλύσει ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Αν τελικά μείνει στον Αστέρα Βουλιαγμένης τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για όσους μένουν στα νότια Προάστια. Οι δρόμοι θα ανοιγοκλείνουν για πλάκα και τα νεύρα οδηγών και μη θα γίνονται "κρόσια".

Αξίζει να σημειωθεί ότι και το υπουργείο Ναυτιλίας, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαγορεύεται η κυκλοφορία και η αγκυροβολία πλοίων και θαλασσίων μέσων αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Όσο για την Τετάρτη, φημολογείται ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφθεί την Ακρόπολη, ενώ θα μιλήσει και στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος το οποίο είναι ήδη αποκλεισμένο προκειμένου να είναι ελεγχόμενο. Κάντε λοιπόν νοητά την διαδρομή από το Μουσείο της Ακρόπολης στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος χωρίς να μεσολαβήσει κάποιο διάλειμμα και σκεφτείτε ότι η Συγγρού για παράδειγμα θα είναι ένας δρόμος αδιάβατος. Όπως και πολλοί από τους γύρω δρόμους. neesit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.