Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ ΓΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΙΧ ΤΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!

To περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Αυτόπτης μάρτυρας η γνωστή δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια το...








To περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Αυτόπτης μάρτυρας η γνωστή δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια του MEGA στην Δυτική Ελλάδα, Ελίζα Καλλίτση. Η ίδια περιγράφει με χαρακτηριστικό τρόπο όσα είδε:




«Γάτα πλησιάζει το ζωηρό τετράχρονο κυρίας που τρέχει στο πεζοδρόμιο πάνω κάτω.. Η κυρία αφού την κλωτσάει αρχίζει να τη κυνηγάει (τη γάτα) μέχρι τέλος του δρόμου βρίζοντας (τη γάτα) . Το τετράχρονο βγαίνει απότομα στο δρόμο και το χτυπάει -ευτυχώς ελαφρά- αυτοκίνητο. Η κυρία ακούει το θόρυβο, τρέχει βρίζει τον μικρό και τον οδηγό…! Τα χειρότερα γλύτωσε η γάτα. Ο μικρός δυστυχώς όχι. Έχει πολλά να περάσει ακόμη…»!

Ακούγεται απίστευτο, κι όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η κυρία προκειμένου να εμποδίσει το τετράποδο στο να πλησιάσει τον γιο της έθεσε σε κίνδυνο (χωρίς φυσικά η ίδια να μπορούσε να φανταστεί τι θα μπορούσε να συμβεί).

Όσο για το σχόλιο της Ελίζας; Είναι γνωστή η αγάπη της για τα ζώα και απόλυτα δικαιολογημένη η αντίδρασή της. Άλλωστε το πιθανότερο είναι το γατάκι… να μην πλησίαζε το μικρό! Όσο για την μαμά του; Είναι βέβαιο πως μετά το «ντουπ» που άκουσε και όταν είδε το όχημα να έχει χτυπήσει το μικρό της, θα μετάνιωσε χίλιες φορές που ξέφυγε η προσοχή της για να απομακρύνει  το ζωάκι!


http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.