Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ... «ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΒΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

«Δυστυχώς ο κ. Φίλης, του ζητώ συγνώμη απο αυτή τη θέση, είναι ένας προβληματικός άνθρωπος. Άλλα λέει το βράδυ, άλλα λέει το πρωί. ...

Ιερώνυμος: «Δυστυχώς ο κ. Φίλης είναι ένας προβληματικός άνθρωπος»






«Δυστυχώς ο κ. Φίλης, του ζητώ συγνώμη απο αυτή τη θέση, είναι ένας προβληματικός άνθρωπος. Άλλα λέει το βράδυ, άλλα λέει το πρωί. Και το λέω αυτό σαν αρχιεπίσκοπος..... ασυνεπής στις σχέσεις του και στα λόγια του.




Επομένως από μια τέτοια σχέση δεν περιμένει κανείς καλούς καρπούς» ανέφερε για τον υπουργό Παιδείας ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μιλώντας στην εκπομπή Ιστορίες του ΣΚΑΪ.

«Στο συγκεκριμμένο θέμα, ποιόν λόγο έχει ο υπουργός, ο κομμουνισμός, η αριστερά να έχει λόγο στα εκκλησιαστικά πράγματα; Ολόκληρη η ιστορία, ποιος θα πάρει το παγκάρι του ναού της Ευαγγελιστρίας, του ναού της Τήνου.

Την καλύτερη απάντηση την έδωσε, το ΚΚΕ, απο τα κόμματα όλα το ΚΚΕ, ο κ. Κουτσούμπας και τον συγχαίρω απο αυτή τη θέση. Είπε: Δεν μπορώ να καταλάβω ένα κομμουνιστικό κόμμα, μια η αριστερά τι δουλειά έχει στο παγκάρι της εκκλησίας.» Εδώ υπάρχει σύγχυση ρόλων, σύγχυση αποστολής και είναι πολύ επικίνδυνο», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αρχιεπίσκοπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.