Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ... ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΔΕΙΑ! ΚΑΤΑΠΑΛΤΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ - ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΗ ΠΟΛΥΖΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των δύο κατηγορουμένων, η Εισαγγελέας συνέχισε με την ετυμηγορία της, η οποία ήταν "καταπέλτη...







Μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων των δύο κατηγορουμένων, η Εισαγγελέας συνέχισε με την ετυμηγορία της, η οποία ήταν "καταπέλτης" για την μητέρα και τον πατριό του Κωστή Πολύζου. Προτείνει την ενοχή τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση!
Σύμφωνα με το kozanlife, η ετημηγορία της Εισαγγελέως έχει ως εξής:




"Στην υπόθεση ελλείπουν αποτυπωτικά στοιχεία για τους κατηγορουμένους. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν μπορεί να οδηγήσει σε συμπεράσματα για το πως έχασε τη ζωή του το θύμα. Δεν υπάρχουν σαφείς ενδείξεις, όμως το πρώτο στοιχείο είναι το χωράφι όπου βρέθηκε το πτώμα και αυτό ανήκει στην οικογένεια του θύματος. Επίσης, η καθυστέρηση να δηλωθεί στις έρευνες. Οι κατηγορούμενοι επέλεξαν να απαντούν σε συγκεκριμένες ερωτήσεις και μόνο. Η αδιαφορία τους και οι καταθέσεις των Αστυνομικών είναι ένα αδιάσειστο στοιχείο. Τους ενδιέφερε μόνο οι άμυνά τους. Δεν ενδιαφέρθηκαν να δουν που βρέθηκε το πτώμα του γιου τους. Επίσης υπάρχουν πολλές αντιφάσεις κυρίως στις τηλεφωνικές συνομιλίες κάτι το οποίο αποτελεί σοβαρή ένδειξη, επίσης. Η επικοινωνία με την σπιτονοικοκυρά ήταν προσχηματική.

Η κατάθεση της σπιτονοικοκυράς ότι είδε τον πατριό να φεύγει αλλά και τα ψευδή για τις συνομιλίες είναι αδιάσειστο στοιχείο που δηλώνει πως οι δυο τους σκότωσαν τον Κωστή Πολύζο και τον έθαψαν σε δυσπρόσιτο σημείο για να φαγωθεί από τα ζώα!

Ο πατριός δεν αποδεικνύεται ότι ήταν στην Ελευσίνα! Βρέθηκε στη Σιάτιστα για να σκοτώσει μαζι με τη σύζυγό του τον Κωστή Πολύζο! Ζητώ από το Δικαστήριο να μη ξεχαστεί ότι το θύμα σκοτώθηκε από τη μητέρα του η οποία είναι χειρότερη από τη Μήδεια! Προτείνω την ενοχή τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση".

Τον λόγο πήρε ο συνήγορος υπεράσπισης...

Πηγή: kozanilife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.