Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ... ΜΑΥΡΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ...!!!

Στάφορντ, Τέξας (FOX 26 Houston) - Ένας μαθητής στο Δημοτικό του Stafford ανακάμπτει μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από αρκετούς συμμ...






Στάφορντ, Τέξας (FOX 26 Houston) - Ένας μαθητής στο Δημοτικό του Stafford ανακάμπτει μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από αρκετούς συμμαθητές του.




Το παιδί λέει ότι κατά τη διάρκεια μιας παρωδίας εκλογών στο σχολείο, όταν ρωτήθηκαν, τα παιδιά «Ποιος ψήφισε Donald Trump;»

... «Τα αγόρια αποφάσισαν να ρωτήσουν την τάξη, “Ποιος ψήφισε τον Donald Trump;" Και τότε είπα, ‘εγώ’. Και τότε ήρθαν και με πέταξαν από το θρανίο μου», είπε ο μαθητής. «Πριν προλάβω να σηκωθώ άρχισαν να με κλωτσάνε και να με χτυπάνε με γροθιές».

Το όνομα του μαθητή προστατεύεται ύστερα από αίτηση των γονέων του. Αλλά μας είπε ότι στην τάξη ήταν παρών δάσκαλος. Είπε ότι όταν ήταν στο έδαφος, «αισθάνθηκε σαν να ήταν για πάντα».

«Δεν έχουμε πραγματικά μια σαφή εξήγηση για πόσο καιρό αυτό συνεχίστηκε και γιατί πήρε τόσο καιρό για να μπορέσει να σταματήσει;», είπε ο πατέρας του παιδιού, Buddy Lemmon.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2010, το Stafford είναι μία πόλη που οι λευκοί αποτελούν μόνο το 36% του πληθυσμού.



ΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.