Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΣΑ ΚΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ»...

Διεκόπη η κατάθεση του Σωτήρη Πουλικογιάννη, (γνωστό και ως Παουκογιάννη) Προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, στη δίκη της Χρυσ...

Ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Διεκόπη η συνεδρίαση




Διεκόπη η κατάθεση του Σωτήρη Πουλικογιάννη, (γνωστό και ως Παουκογιάννη) Προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής, στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς έξω από την αίθουσα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ ομάδας "αντιφασιστών" και μελών της Χ.Α.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου διέκοψε τη διαδικασία προκειμένου να πέσουν οι τόνοι.




Η κατάθεση διεκόπη όταν έξω από την αίθουσα ακούστηκαν φωνές και φασαρία και η πρόεδρος του Δικαστηρίου προχώρησε στη διακοπή της διαδικασίας προκειμένου να πέσουν οι τόνοι. Κοινό από την πλευρά της Χρυσής Αυγής σηκώθηκε από τις θέσεις του ακροατηρίου και βγήκε από την αίθουσα, όπου υπήρχε ένταση μεταξύ ομάδας αντιφασιστών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ένταση προκλήθηκε όταν ομάδα αντιφασιστών πέρασε τον πρώτο έλεγχο, προκειμένου να μπει στη δικαστική αίθουσα και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μέλη της Χρυσής Αυγής και ακολούθησε συμπλοκή.

Λίγο πριν τις 11.30 άρχισε ξανά η κατάθεση του μάρτυρα, Σωτήρη Πουλικόγιαννη. Προηγουμένως μπήκε στην δικαστική αίθουσα από άλλη είσοδο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, η ομάδα "αντιφασιστών" με τις γροθιές σηκωμένες ψηλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.