Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΠΑΛΕΥΑ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ... ΚΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΙΑ ΤΑΞΗ. ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ» Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΖΟΥΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ... ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ - ΤΣΙΠΑ

Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη έβαλε τις φωνές στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη Σοφία Τσίπα. Πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Σούζη έκανε φ...







Η μετεωρολόγος Χριστίνα Σούζη έβαλε τις φωνές στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη Σοφία Τσίπα.
Πριν λίγο καιρό η Χριστίνα Σούζη έκανε φιλότιμες προσπάθειες να πει τον καιρό, αλλά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν είχε διάθεση να σταματήσει να μιλά με την Σοφία Τσίπα που περίμενε να κάνει τη δική της στήλη στην εκπομπή. Μια, δυο τρεις και η μετεωρολόγος έβαλε τις φωνές.

«ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;» ΣΟΥΖΗ ΤΣΟΥΖΗ... ΛΕΜΕ! ΒΙΝΤΕΟ: ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ «ΕΚΡΗΞΗ» ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΖΟΥΖΗ ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΩΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ - ΤΣΙΠΑ!


«ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΜΕΣΑ Η ΣΟΦΙΑ. ΘΑ ΦΥΓΩ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ» ΣΟΥΖΗ ΤΖΟΥΖΗ ΜΕΡΟΣ Β'... ΒΙΝΤΕΟ: ΕΞΑΛΛΗ ΠΑΛΙ Η ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΜΕ ΜΠΟΓΔΑΝΟ - ΤΣΙΠΑ!





Μιλώντας για το περιστατικό στο La Biri Biri αναφέρει: «Καταρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι, αγαπάω Μπογδάνο. Πάλευα να πω τον καιρό, κι άμα παλεύεις να πεις τον καιρό, κάτι πρέπει να κάνεις να βάλεις μια τάξη. Την έβαλα όμως ε; Όλοι φοβήθηκαν. Είμαστε τώρα μια χαρά, εντάξει, λέμε τον καιρό και τελείωσε η υπόθεση.

Ο Μπογδάνος είναι πολύ μορφωμένος, θεωρώ ότι είναι έξυπνος, έχει ένα δικό του τρόπο, και έχει φανατικούς εχθρούς και φανατικούς φίλους. Εγώ σε γενικές γραμμές τα πάω πολύ καλά μαζί του. Αυτό που έγινε τώρα έγινε σε μια ώρα που όλοι προσπαθούμε να βρούμε και τα «πατήματα» μας και το χρόνο, γιατί πρέπει να τα πεις όλα πάρα πολύ γρήγορα. Για να κερδίσει χρόνο έβαζε και τη Σοφία μέσα, έπιαναν την κουβέντα. Δεν θέλει και πολύ δυο να πιάσουν την κουβέντα μεταξύ τους. Έτσι έγινε όλο αυτό το ταρατατζούμ, όμως και τον εκτιμώ και με εκτιμάει. Αυτό έχει σημασία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.