Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ: «ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»!

Σε  «σιωπηρή συμφωνία» της ΕΛ.ΑΣ. απέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον Βήμα 99,5, τα όσα απαράδεκτα έγιναν χθες σ...



Σε  «σιωπηρή συμφωνία» της ΕΛ.ΑΣ. απέδωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, μιλώντας στον Βήμα 99,5, τα όσα απαράδεκτα έγιναν χθες στο Πολυτεχνείο!
         
Δήλωσε  συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αθηναίων για το πανεπιστημιακό άσυλο και τα επεισόδια κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου:

«Δεν πιστεύω στην έννοια του ασύλου, ως ασύλου της παρανομίας, τελεία και παύλα. Ότι επειδή η αστυνομία, δεν θέλει να πάει να λύσει το πρόβλημα της ευρύτερης εκείνης περιοχής, τελικά ικανοποιείται να το κρατάει περιορισμένο εκεί στο Πολυτεχνείο μέσα, υπάρχει μια σιωπηρή συμφωνία, γι’αυτό βλέπουμε αυτό το κρυφτούλι, το απαράδεκτο. Είμαστε η χώρα της απέραντης υποκρισίας, σε πάρα πολλά».

Όπως επισήμανε «υπήρξαν υπουργοί που είχαν στο μυαλό τους μια στρατηγική», αλλά πρόσθεσε έχουν μεσολαβήσει «καμιά δεκαριά υπουργοί Προστασίας του Πολίτη» από τότε που  ανέλαβε τα καθήκοντά του.

«Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου ως Δήμαρχος, αυτό είναι που εμένα με πλήττει» τόνισε  ο κ. Καμίνης.

Για το ζήτημα της χρήσης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους στην πρωτεύουσα  έθεσε το ερώτημα:  «Τι προτιμάμε, να γίνεται εμπόριο ναρκωτικών, μέρα μεσημέρι ή να πάμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό που γίνεται και σε άλλες πόλεις, στο Παρίσι λ.χ.; Ελεγχόμενη, υπό ιατρική επίβλεψη, χρήση ναρκωτικών σε κλειστούς χώρους... Πάμε να το κάνουμε;». Ζήτησε επίσης να αναλάβει την  πρωτοβουλία  για το συγκεκριμένο ζήτημα το Υπουργείο Υγείας.

Ο δήμαρχος της πρωτεύουσας αναφέρθηκε και στη διαχείριση του Προσφυγικού στην Αθήνα, για την οποία ανέφερε:

«Σας πληροφορώ ότι, αυτή τη στιγμή στα 200 διαμερίσματα, που έχουν φιλοξενηθεί, αν δεν κάνω λάθος, μέχρι στιγμής 1300 άνθρωποι, δεν έχει ανοίξει ρουθούνι, ούτε έχει ανακύψει κανένα πρόβλημα. Οπότε όταν λειτουργείς σοβαρά και μεθοδικά και πληροφορείς τον κόσμο, γιατί με το Προσφυγικό, όπως και με πάρα πολλά άλλα ζητήματα, το πρώτο πρόβλημα, είναι το πρόβλημα της πληροφορίας και της ενημέρωσης, ο κόσμος δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται».
Περιοχή συνημμένων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.