Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ...!! ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ..!!!

Μήνυση στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ υπέβαλλε σύμφωνα με ρεπορτάζ του Independent ένας Αμερικανός πολίτης υποστηρίζ...

Ο Αμερικανός που μήνυσε τον Τραμπ επειδή του προκάλεσε σοβαρή συναισθηματική διαταραχή





Μήνυση στον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ υπέβαλλε σύμφωνα με ρεπορτάζ του Independent ένας Αμερικανός πολίτης υποστηρίζοντας ότι υπέστη «σοβαρή συναισθηματική διαταραχή».




Ο λόγος για τον Λουίς Ταφούτο από το Γουόργικ της Νέας Υόρκης, ο οποίος είναι εγγεγραμμένο μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ζητά αποζημίωση από τον Τραμπ για την ηθική βλάβη, που ισχυρίζεται ότι του προκάλεσε η προεκλογική εκστρατεία, το ποσό του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Στη μηνυτήρια αναφορά 25 σελίδων, ο ενάγων κατηγορεί τον Τραμπ ότι είναι «εντελώς ψεύτης και ως εκ τούτου ανεπαρκής» για να αναλάβει τη διακυβέρνηση.

Ο Ταφούτο, όμως, δεν ζητά μόνο χρηματική αποζημίωση, αλλά επίσης απαιτεί μέσω της μήνυσης μία δέσμη μέτρων με τα οποία θα δημιουργηθεί δίχτυ προστασίας από περαιτέρω δηλώσεις που υποκινούν τη βία και το μίσος, καθώς τον κατηγορεί ότι δεν σέβεται την ελευθερία στις θρησκευτικές πεποιθήσεις.

ΠΗΓΗ: Independent

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.