Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ... ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΦΕΤΙΧΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ -ΣΙΓΟΥΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- ΕΧΕΙ ΛΕΗΑΤΕΙ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΠΟ ΜΠΟΥΓΑΔΕΣ...!!!

«Ξαναχτύπησε» ο φετιχιστής του Μπεγουλακίου που κλέβει γυναικεία εσώρουχα… από μπουγάδες. Το θέμα είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Κόσμο...






«Ξαναχτύπησε» ο φετιχιστής του Μπεγουλακίου που κλέβει γυναικεία εσώρουχα… από μπουγάδες. Το θέμα είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Κόσμος» σε προηγούμενο φύλλο της, φαίνεται όμως ότι η δράση του ανώμαλου «κλέφτη» δεν λέει να σταματήσει! Προφανώς θέλει να «εμπλουτίσει» την συλλογή του. Πρόκειται για έναν νεαρό η δράση του οποίου είχε γίνει γνωστή και παλιότερα, στην συνοικία του Μπεγουλακίου, αφού δεν είχε αφήσει εσώρουχο για… εσώρουχο.




Ο φερόμενος ως δράστης έχει από ότι φαίνεται μια άρρωστη αδυναμία και ένα μεγάλο πάθος. Να μαζεύει γυναικεία εσώρουχα με κάθε τρόπο. Και όταν λέμε με κάθε τρόπο το εννοούμε. Βλέποντας έτσι, τις μπουγάδες στα μπαλκόνια της περιοχής του Μπεγουλακίου, «ορμούσε» κάθε φορά και «βούταγε» όσα γυναικεία εσώρουχα ήσαν απλωμένα και του «έμπαιναν» στο μάτι! Δεν ήσαν λίγες οι φορές που έκανε και τον ακροβάτη, σκαρφαλώνοντας πάνω σε ταράτσες, σε δέντρα και βρίσκοντας διάφορους τρόπους για να πετύχει τον στόχο του.

Με τα πολλά και αφού είχε καταφέρει να μαζέψει αρκετά γυναικεία εσώρουχα η γειτονιά και οι κάτοικοι της περιοχής τον πήραν χαμπάρι. Κάλεσαν την αστυνομία, και κατήγγειλαν την δράση του. Τότε το θέμα δεν είχε πάρει και τόσες μεγάλες διαστάσεις αφού ο νεαρός είχε δεσμευτεί ότι δεν θα συνέχιζε τις πράξεις του, δηλώνοντας μεταμέλεια! Μάλιστα ορισμένοι, αντιλαμβανόμενοι το πάθος του και την ανωμαλία του… του συνέστησαν να μεταβεί σε κάποιον ειδικό για παροχή βοήθειας! Και που να ήξεραν πως… δεν κόβεται εύκολα η συνήθεια. Ετσι προ ημερών ο νεαρός ξαναχτύπησε, μαζεύοντας νέα γυναικεία εσώρουχα και από ότι φαίνεται αυτή τη φορά δεν την γλιτώνει…!

Τα επίπεδα του φετιχισμού

Ο Bancroft (1989), εντόπισε τρεις βασικές κατηγορίες σεξουαλικών ερεθισμάτων στους φετιχιστές. 1. Ένα μέρος του σώματος, 2. Μία άψυχη επέκταση του σώματος, όπως ένα εξάρτημα ενδυμασίας, και 3. Μία πηγή ειδικού ερεθίσματος αφής, όπως η υφή ενός ειδικού υλικού.




Η ταξινόμηση αυτή μοιάζει αρκετά με αυτήν του Krafft-Ebing που περιγράφηκε ένα αιώνα πριν. Στη διάρκεια του 19ου αιώνα ήταν δημοφιλή για τους φετιχιστές το βελούδο και το μετάξι, ενώ στις μέρες μας αυτά έχουν αντικατασταθεί σε μεγάλο βαθμό με το λάστιχο και το δέρμα. Εκτός από τη διαθεσιμότητα, πολιτισμικοί παράγοντες φαίνεται να επηρεάζουν την επιλογή ενός φετίχ. Τέλος, έχει μελετηθεί ο ρόλος της οσμής του φετίχ, αν και τα περισσότερα θεωρητικά μοντέλα δίνουν έμφαση στη σπουδαιότητα του οπτικού ερεθίσματος για την επιλογή του.

Επίπεδα 1, ή μερισμός (Stekel, 1964) περιγράφει μια ήπια προτίμηση για ορισμένα είδη σεξουαλικών συντρόφων, σεξουαλικά ερεθίσματα ή σεξουαλική δραστηριότητα. Όχι ένα αληθινό φετίχ αλλά αντ´ αυτού μια προτίμηση προς το φετιχισμό.

Επίπεδα 2, περιγράφει μια χαμηλής έντασης φετιχισμό όπου μια ισχυρότερη προτίμηση σε ορισμένα είδη σεξουαλικών συντρόφων, σεξουαλικά ερεθίσματα ή η σεξουαλική δραστηριότητα είναι εμφανή. Οι κανονικές σεξουαλικές σχέσεις συνεχίζουν, αλλά μπορούν να ενσωματώσουν το αντικείμενο της έλξης σε επίπεδο προκαταρκτικών παιχνιδιών.

Επίπεδα 3, ή ο μέτριος φετιχισμός περιγράφει τα συγκεκριμένα ερεθίσματα που είναι απαραίτητα για τη σεξουαλική διέγερση και τη σεξουαλική απόδοση. Με το μέτριο φετιχισμό είναι συνηθισμένο για τον αρσενικό φετιχιστή να επικεντρωθεί στο αντικείμενο με τέτοια προσήλωση ώστε να γίνει το αντικείμενο το κύριο χαρακτηριστικό του σεξουαλικών ενδιαφέροντος και της δραστηριότητας του (Caprio, 1967 Flugel, 1930, αναφορά στον Rossi, 1990). Ο Menninger, στον Rossi (1990), θεώρησε το ασυνείδητο ικανό να αντικαταστήσει τα διάφορα μέρη του σώματος αντί για τα γεννητικά όργανα. Ως εκ τούτου τα άτομα ερεθίζονται σεξουαλικά και τελικά ικανοποιούνται από ένα χάιδεμα στο πόδια, στα δάχτυλα, στις κάλτσες ή στα παπούτσια.

Επιλογή 4, ή φετιχισμός υψηλού επιπέδου (Gebhartt, 1994) περιέγραψε ότι τα συγκεκριμένα ερεθίσματα παίρνουν τη θέση του σεξουαλικού συντρόφου. http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.