Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ: ΠΡΩΗΝ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΤΡΙΤΕΚΝΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΜΠΑ... ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ!

Οταν ήταν μικρή, η Ιβάνκα ήταν μοντέλο, όπως και η μητέρα της. Είναι ξανθιά, με ύψος 1,80 μ. αλλά η καριέρα της ως μοντέλο τελείωσε νω...







Οταν ήταν μικρή, η Ιβάνκα ήταν μοντέλο, όπως και η μητέρα της. Είναι ξανθιά, με ύψος 1,80 μ. αλλά η καριέρα της ως μοντέλο τελείωσε νωρίς. Ο διάσημος μπαμπάς της την προόριζε για κληρονόμο της αυτοκρατορίας του.

Και φαίνεται ότι είχε δίκιο, αφού σήμερα η Ιβάνκα συνδυάζει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της αντιπροέδρου του κολοσσού του Τραμπ, της επιχειρηματία μόδας και της μητέρας 3 παιδιών.




Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για εκείνη. Η 33χρονη Ιβάνκα Τραμπ είναι αποφασισμένη να κάνει τον επιχειρηματικό κόσμο πιο φιλικό προς τις γυναίκες, ξεκινώντας από τη δική της εταιρεία.
Θέλει να βοηθήσει τις γυναίκες να κατακτούν ηγετικές θέσεις

Η Ιβάνκα Τραμπ, εργάζεται καθημερινά στην «αυτοκρατορία» του πατέρα της αλλά και στη δική της εταιρεία. Και πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για έναν μοντέρνο εργασιακό χώρο, ο οποίος θα βοηθήσει τη νέα γενιά γυναικών μάνατζερ να καλύψουν τη διαφορά.
«Η ζωή δεν είναι 9-5 πια»

«Η ζωή δεν είναι 9-5 πια», λέει η Τραμπ, η οποία βρίσκεται στο Νο33της λίστα του Fortune «40 under 40» του 2014.




Είναι σημαντικό να καλλιεργήσουμε και να δημιουργήσουμε ένα εργασιακό περιβάλλον που να ευνοεί τις πολυδιάστατες γυναίκεςπου έχουν οικογένειες, που έχουν ζωή και έξω από το γραφείο τους και που δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο, επειδή η δουλειά τους συνεχίζεται και στο σπίτι.

Το 2010, η Τραμπ ξεκίνησε τη δική της εταιρεία, «Ivanka Trump Apparel and Accessories» με μια σειρά υποδημάτων. Από τότε, επεκτάθηκε σε 11 διαφορετικές σειρές προϊόντων που πωλούνται σε Nordstrom, Macy, Bloomingdale και σε 300 ακόμα σημεία.

Η Τραμπ δημιούργησε την εταιρεία της προσλαμβάνοντας μια μικρή ομάδα εργαζομένων, δημιουργώντας μια εταιρική κουλτούρα που να ευνοεί τις γυναίκες με μικρά παιδιά.

Βέβαια, όλα τα παραπάνω είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά, αφού πρόσφατα υπάλληλοι κατήγγειλαν τις εργασιακές συνθήκες μέσα στην επιχείρηση.

Οπως και να 'χει, από σήμερα η Τραμπ έχει έναν ακόμα λόγο να είναι χαρούμενη, αφού ο πατέρας της θα γίνει ο επόμενος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.


thetoc

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.