Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ: ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!!

Έρευνα για τον εντοπισμό των τριών νεαρών που ποδοπάτησαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία, διεξάγουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττική...





Έρευνα για τον εντοπισμό των τριών νεαρών που ποδοπάτησαν και έκαψαν την Ελληνική σημαία, διεξάγουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής στο πλαίσιο της προανάκρισης για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων στο περιθώριο του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου.




Αρχικά θα ζητήσουν το υλικό που έχει καταγραφεί από τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους και θα ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου σε μία προσπάθεια ταυτοποίησης και εντοπισμού των δραστών.

Ωστόσο, έκπληξη προκαλούν οι ισχυρισμοί αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., πως η σκηνή του καψίματος του εθνικού μας συμβόλου δεν έγινε αντιληπτή στο κέντρο επιχειρήσεων, και αυτό σε έναν σε βαθμό μπορεί να δικαιολογηθεί, ίσως όχι όμως το γεγονός πως κανένας επικεφαλής αξιωματικός των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν στην περιοχή δεν διαβίβασε την συγκεκριμένη ενέργεια, παρ’ ότι αυτή καταγράφηκε από όλα σχεδόν τα τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφους. Ουσιαστικά η συγκεκριμένη σκηνή ήταν «αδιόρατη» για την ΕΛ.ΑΣ..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.