Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ «ΑΝΤΕΝΝΑ»: ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!..

Για κυβέρνηση προδοτών έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι «έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών. Δεν είναι κυβέρνηση ούτε της Αρ...




Για κυβέρνηση προδοτών έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου τονίζοντας ότι «έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών. Δεν είναι κυβέρνηση ούτε της Αριστεράς, ούτε της δεξιάς, είναι κυβέρνηση προδοτών. Έχουμε μια κυβέρνηση προδοτών».

Σε συνέντευξη της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 επισήμανε ότι «το μνημόνιο αποτελεί εσχάτη προδοσία και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Η ευθύνη της κυβέρνησης του Τσίπρα είναι βαρύτερη από αυτή των προηγούμενων, γιατί παραβίασε μαζί με τους προηγούμενους μνημονιακούς την ευθεία λαϊκή εντολή».

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα που την θέλουν να συνομιλεί με στελέχη της κυβέρνησης για επιστροφή της στο κόμμα υπογράμμισε ότι «το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Εγώ δεν μιλάω με κανέναν ο οποίος έχει συμμετοχή σε αυτή την κυβέρνηση»

Για το ενδεχόμενο εκλογών ανέφερε ότι «πρέπει να έχουμε εκλογές το συντομότερο δυνατό, ο λαός να τις διεκδικήσει».

Στην ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το πόσο μπορεί ακόμη να αντέξει αυτή η κυβέρνηση απάντησε: «Η κυβέρνηση έχει πάρα πολλές συμμαχίες προδοσίας, έχει πολλούς που θέλουν να την κρατήσουν ακόμη και ως πτώμα στην εξουσία προκειμένου να συνεχίσει να υλοποιεί μνημόνια».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.