Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ; ΤΡΟΜΟΣ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ -

Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας: Μια μοτοσυκλέτα, μεγάλου κυβισμού παρκαρισμένη στα Εξάρχεια, βρήκαν α...

Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλική πρεσβεία: Βρέθηκε η μηχανή των δραστών




Τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλική Πρεσβεία στο κέντρο της Αθήνας: Μια μοτοσυκλέτα, μεγάλου κυβισμού παρκαρισμένη στα Εξάρχεια, βρήκαν αστυνομικοί που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που «χτύπησαν» τα ξημερώματα της Πέμπτης (10/11/2016) στη Γαλλική Πρεσβεία.




Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Θεμιστοκλέους μία μηχανή με ξεκλείδωτο τιμόνι και κλεμμένες πινακίδες που ταιριάζει στην περιγραφή της μοτοσυκλέτας, όπου επέβαιναν οι δράστες κατά τη διάρκεια της επίθεσης στη Γαλλική Πρεσβεία.

Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών πραγματοποιεί η Αστυνομία, ενώ στο σημείο της επίθεσης στη Γαλλική Πρεσβεία βρίσκονται στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να συλλέξουν στοιχεία και κομμάτια της χειροβομβίδας.

Το χρονικό της επίθεσης

Ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε στις 04:45 τα ξημερώματα. Δύο άγνωστοι, οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού πέταξαν χειροβομβίδα στην είσοδο της Γαλλικής Πρεσβείας, στη Λ. Βασ. Σοφίας απέναντι από τη Βουλή.

Η χειροβομβίδα εξερράγη σε απόσταση 3-4 μέτρων από τη σκοπιά όπου βρισκόταν ο αστυφύλακας, ο οποίος δέχθηκε θραύσματα στο πόδι και διακομίστηκε με ελαφρά τραύματα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες, ενώ θα εξετάσουν το οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες της περιοχής, οι οποίες πιθανότητα έχουν καταγράψει τους δράστες.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.