Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ... ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΜΑΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ... ΑΥΤΥΗΣ ΤΗΣ ΓΑΤΟΥΛΑΣ...!!!

Γάτα η οποία μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο από πολίτες με την υποψία πως είχε πέσει θύμα τροχαίου, αποκαλύφθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμ...

kedi_4




Γάτα η οποία μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο από πολίτες με την υποψία πως είχε πέσει θύμα τροχαίου, αποκαλύφθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού !

Εθελοντές του Καταφυγίου Ζώων της Μαρμαρίδας, όταν βρήκαν στο δρόμο μια γάτα που δεν κινούνταν , την μετέφεραν σε κλινική ζώων πιστεύοντας πως είχε χτυπηθεί σε τροχαίο. Η γάτα εξετάσθηκε από ειδικό κτηνίατρο ο οποίος δεν διαπίστωσε στο σώμα του ζώου κάποιο κάταγμα, τραύμα ή πληγή.




Όταν όμως εξέτασε την περιοχή των γενετικών του οργάνων, διαπιστώθηκε μεγάλη αιμορραγία. Διαπιστώθηκε πως η γάτα είχε υποστεί βιασμό, είχαν κομματιαστεί τα όργανα της, ενώ είχε ακράτεια ούρων και κοπράνων. Η γάτα κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ αναφέρεται πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εθελοντές του Καταφυγίου Ζώων που έμαθαν για το γεγονός, τράβηξαν φωτογραφία την γάτα και έγραψαν στα σόσιαλ μιντια : ¨Δυστυχώς αρχίσαμε πολύ κακά την μέρα. Αυτό το ωραίο κορίτσι μεταφέρθηκε νομίζοντας πως ήταν από τροχαίο. Αμέσως το πήγαμε στον κτηνίατρο. Δυστυχώς εντοπίστηκε βιασμός. Έχασε πολύ αίμα, η θερμοκρασία του είναι πεσμένη και οι ακτίνες δεν ήταν καλές. Προσευχηθείτε να ζήσει¨.

Οι υποστηρικτές των δικαιωμάτων των ζώων προσέφυγαν στην αστυνομία ζητώντας να ελεγχθούν οι κάμερες κυκλοφορίας προκειμένου να βρεθεί τι συνέβη στην γάτα.

http://haber.sol.org.tr / http://tourkikanea.gr

16/11/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.