Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΕΝΗ ΤΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΤΟ «ΚΟΠΑ ΣΟΥΝΤΕΜΡΙΚΑΝΑ»

Το μεγαλείο του αθλητισμού έρχεται ξανά στην επιφάνεια μέσα από μια τραγωδία. Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ειδησεογραφικά δίκ...






Το μεγαλείο του αθλητισμού έρχεται ξανά στην επιφάνεια μέσα από μια τραγωδία.




Όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ειδησεογραφικά δίκτυα, μετά το αεροπορικό δυστύχημα που συγκλόνισε τον πλανήτη, οι σύλλογοι της Βραζιλίας προσφέρθηκαν να παραχωρήσουν δανεικούς ποδοσφαιριστές στη Τσαπεκοένσε, ενώ ζήτησαν από την Ομοσπονδία η ομάδα να μην υποβιβαστεί για τις επόμενες τρεις σεζόν.




Nωρίτερα, σε μια κίνηση η οποία περνά στην ιστορία, η Ατλέτικο Νασιονάλ συμφώνησε να δοθεί ο τίτλος του φετινού Κόπα Σουνταμερικάνα στην ξεκληρισμένη ομάδα, μετά το αεροπορικό δυστύχημα, το οποίο συγκλόνισε τον πλανήτη.




Ο τελικός όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε, όπως και κάθε αθλητική δραστηριότητα στην Λατινική Αμερική μέχρι νεωτέρας, όμως ο Ατλέτικο Νασιονάλ προέβη σε μια αξιοθαύμαστη κίνηση.

Η Παλμέιρας θα ζητήσει να παίξει με την φανέλα της Τσαπεκοένσε


Η πρωταθλήτρια Παλμέιρας ανακοίνωσε ότι θα ζητήσει από την Ομοσπονδία να της δώσει άδεια, προκειμένου στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής να παίξει φορώντας τη φανέλα της μοιραίας Σαπεκοένσε.




«Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτίσουμε φόρο τιμής στην Σαπεκοένσε. Ήδη έχουμε λάβει την άδεια των χορηγών μας», τόνισε ο βραζιλιάνικος σύλλογος.









Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.