Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... ΠΡΩΤΑ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕΣ ΣΕΛΦΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ...

Θρήνος για το έφηβο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο λίγες ώρες μετά τις χαμογελαστές selfies που ανέβασαν στο facebook. Οι ...

Τραγωδία! Αυτοκτόνησαν μετά τις χαμογελαστές selfies [pics]









Θρήνος για το έφηβο ζευγάρι που βρέθηκε νεκρό σε αυτοκίνητο λίγες ώρες μετά τις χαμογελαστές selfies που ανέβασαν στο facebook. Οι δύο νέοι αυτοπυροβολήθηκαν, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν ότι βρέθηκε όπλο στον τόπο της τραγωδίας.

Οι μαθητές του Williamsport Area High School στην Πενσυλβάνια Annika Monique και Brenden Shipman ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 2016. Ενώ οι αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους, συμμαθητές και φίλοι τους αναφέρθηκαν σε αυτούς στα social media και έτσι έγιναν γνωστά. Από τη σελίδα GoFundMe που έφτιαξε φίλος της οικογένειας του Shipman για τα έξοδα της κηδείας προκύπτει ότι ο Brenden ήταν 16 ετών.




Ήταν λίγο πριν από τις 9 το βράδυ της Δευτέρας που ο Brenden μπήκε για τελευταία φορά στο facebook και ανέβασε μια selfie με την Annika. Ήταν αγκαλιασμένοι και χαμογελούσαν στον φακό. Είκοσι περίπου λεπτά αργότερα ανέβασε μια παρόμοια φωτογραφία τους η Annika όπου ο Brenden τη φιλά τρυφερά.


Συγγενείς και αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν τους δύο νέους την Τρίτη όταν δεν εμφανίστηκαν στο σχολείο. Γύρω στις 4 το απόγευμα ένας εκ των συγγενών των θυμάτων έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη. Οι διασώστες που κλήθηκαν στο σημείο βρήκαν τους δύο νέους νεκρούς. Φίλοι και συγγενείς των δύο νέων παιδιών εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στα social media μετά τη θλιβερή είδηση. http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.