Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΖΩΟΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜ...!!! ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥ ΑΠΙΣΤΟΥΣ...!!

Καλεί σε επιθέσεις τύπου «μοναχικού λύκου» σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία - Προτείνει απλά όπλα και δείχνει τη μέθοδο της εκτέλεσης ...

Βίντεο σοκ από τον ISIS: Εκτελεστής δείχνει «ζωντανά» πως σφάζουν τους άπιστους





Καλεί σε επιθέσεις τύπου «μοναχικού λύκου» σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία - Προτείνει απλά όπλα και δείχνει τη μέθοδο της εκτέλεσης

Ο πόλεμος εναντίον τους και οι πιέσεις που δέχονται σε Συρία και Ιράκ φαίνεται πως δεν έχουν πτοήσει το ηθικό τους. Οι τζιχαντιστές ανέβασαν στο διαδίκτυο νέο σοκαριστικό βίντεο, με το οποίο δείχνουν «ζωντανά» σε υποψήφιους «μοναχικούς λύκους» πως να σφάζουν τους άπιστους.




Στο βίντεο είναι καταγεγραμμένες σφαγές ανθρώπων από τις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τη Φινλανδία, αλλά και τη Ρωσία. Πρόκειται για ένα ακόμη προπαγανδιστικό υλικό ενόψει των επιθέσεων που θα ακολουθήσουν σε ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία, όπως αναφέρουν.

Το βίντεο αναφέρει «πάρτε εκδίκηση για τους μουσουλμάνους», υπάρχουν οδηγίες για το πως εκτελείται ένας άνθρωπος και μάλιστα με ζωντανά παραδείγματα. Ένας τζιχαντιστής με κουκούλα που καλύπτει όλο το πρόσωπό του, δίνει τις οδηγίες με το ύφος δασκάλου και δείχνει κυριολεκτικά την πρακτική, «εκτελώντας» έναν άνθρωπο. «Και έτσι τους σκοτώνουμε», ακούγεται να λέει.

Στο βίντεο προτείνται απλά όπλα, ώστε να τα βρίσκει κάποιος εύκολα και να μην εντοπίζονται. Δίνονται ακόμη και οδηγίες για τα υλικά που απαιτεί η παρασκευή ενός εκρηκτικού γιλέκου. Λέγοντας «τώρα θα δεις ορισμένες γρήγορες κινήσεις επίθεσης», ο τζιχαντιστής δείχνει που να κόψεις με το μαχαίρι τον άνδρα που έχει σταυρωμένο και μάλιστα η εικόνα παίζει σε αργή κίνηση.

Δείτε το αποτρόπαιο βίντεο της τρομοκρατικής οργάνωσης...


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.