Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ» Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Μπορεί να πρόκειται για μια απλή σύμπτωση…Λίγες ώρες μετά από τον βομβαρδισμό τουρκικών δυνάμεων από αέρος εντός της Συρίας η Λιάνα Μυ...




Μπορεί να πρόκειται για μια απλή σύμπτωση…Λίγες ώρες μετά από τον βομβαρδισμό τουρκικών δυνάμεων από αέρος εντός της Συρίας η Λιάνα Μυστακίδου έγραφε στο Militaire.gr για το ερώτημα που απασχολούσε το καθεστώς της Άγκυρας: Ποιος έκανε την επίθεση κατά των τουρκικών δυνάμεων με αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και 21 τραυματίες; Οι Σύριοι ή οι Ρώσοι;Να σημειώσουμε ότι σήμερα είναι η επέτειος της κατάρριψης του ρωσικού SU-24 από τους Τούρκους!

Λίγο αργότερα το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Ρωσίας ,το TASS μετέδιδε δήλωση της εκπροσώπου του Ρώσου ΥΠΕΞ ,της Μαρίας Ζαχάροβα με τίτλο: “Ελπίζουμε η Τουρκία να πήρε το μαθήμά της”!!! Το τηλεγράφημα του TASS συνόδευε η φωτογραφία από το μνημείο του νεκρού Ρώσου πιλότου!

Η δήλωση αναφερόταν στις σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας με τη Ζαχάροβα να λέει πόσο δύσκολο είναι να επανέλθουν οι σχέσεις χωρών σε καλό επίπεδο,μετά από τέτοια δυσάρεστα γεγονότα. Και πρόσθεσε:

“Η Ρωσία πιστεύει ότι η Τουρκία έχει πάρει ένα μάθημα από την τραγωδία του περασμένου έτους όταν ένα ρωσικό Su-24  καταρρίφθηκε από την Τουρκία και ένας πιλότος μας σκοτώθηκε”.


militaire

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.