Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑ;» Η ΕΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ!

Τι είδε μάρτυρας που ήταν παρών στο υπόγειο εκείνη τη στιγμή; Μια σημαντική και συνάμα ανατριχιαστική αποκάλυψη για την Ελευθερία Αγραφιώ...


Τι είδε μάρτυρας που ήταν παρών στο υπόγειο εκείνη τη στιγμή;
Μια σημαντική και συνάμα ανατριχιαστική αποκάλυψη για την Ελευθερία Αγραφιώτου έκανε η Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως υπάρχει μάρτυρας που είδε τη σκηνή με τον μανιακό να χτυπάει την άτυχη Ελευθερία μέχρι που την τράβηξε κάτω στο τρίτο υπόγειο.

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι εκεί στο δεύτερο υπόγειο, εκείνο το μεσημέρι, σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο υπήρχε μια γυναίκα μάρτυρας. Μια γυναίκα που είδε τη σκηνή, το λέω και ανατριχιάζω, μπροστά της και πίστεψε ότι είναι ένας καβγάς μιας ώριμης κυρίας με έναν εραστή, ίσως. Δεν αντέδρασε γιατί φοβήθηκε όπως έβλεπε να την χτυπά, απλά κρύφτηκε στο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε μέχρι τη στιγμή που την πήγε κάτω… Και καλά, εκείνη την ώρα είπατε ότι είδατε μια ώριμη κυρία, πιθανό με κάποιον εραστή, νεαρό, που τη χτυπούσε με το κεφάλι στον τοίχο και μόλις την κατέβασε κάτω εσείς φύγατε βιαστικά. Μετά γιατί δε βγήκατε να πείτε κάτι;», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη.





zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.