Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΜΟΝΤ... ΣΤΟ «ΠΟΥΘΕΝΑ» ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ... ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Ένα παρεκκλήσι μοναδικής τεχνοτροπίας πρόκειται να χτιστεί στην καρδιά το Βερμόντ των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα αποτελέσει έν...

stkathrine





Ένα παρεκκλήσι μοναδικής τεχνοτροπίας πρόκειται να χτιστεί στην καρδιά το Βερμόντ των Ηνωμένων Πολιτειών, το οποίο θα αποτελέσει έναν μοναδικό τόπο προσευχής και περισυλλογής.




Πρόσφατα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φιλομηλίου κ. Ηλίας τέλεσε αγιασμό στο σημείο που θα ανεγερθεί το παρεκκλήσι της οικογένειας του π. Εμμανουήλ Λεμέλσον, προς τιμήν της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης.

O π. Εμμανουήλ Λεμέλσον μιλώντας για την ανέγερση του παρεκκλησίου τόνισε ότι ''θα είναι ένα πρωτότυπο παεκκλήσι, από ένα μεγαλύτερο το οποίο σχεδιάζεται να χτιστεί στο χωριό Στόουβ τον επόμενο χρόνο''.

Επίσης ο π. Εμμανουήλ υπογράμμισε ότι η δημοσιοποίηση του εν λόγω γεγονότος δεν αφορά την προσωπική προβολή, αλλά να δοξαστεί το όνομα του Κυρίου μέσα από αυτή την πρωτοβουλία.

''Η κίνησή μας έχει δοξολογικό χαρακτήρα, αλλά και να φυτέψουμε τους σπόρους της Ορθοδοξίας σ' ένα μέρος που απουσιάζει η Ορθόδοξη πίστη" πρόσθεσε ο π. Εμαννούηλ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από τον αγιασμό:


Blessing the ground for St. Katherine Orthodox Chapel from St. Katherine Orthodox Chapel on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.