Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο «ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ» ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ: «Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ»!..

Συνεχίζουν να προκαλούν στα κατεχόμενα και κυρίως την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι ο λόγος που δεν συνεχίστηκαν οι συνομιλίες στο Μ...







Συνεχίζουν να προκαλούν στα κατεχόμενα και κυρίως την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι ο λόγος που δεν συνεχίστηκαν οι συνομιλίες στο Μοντ Πελεράν στην Ελβετία ήταν για να μπορέσει να έρθει ο Μουσταφά Ακιντζί, ώστε να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της ανακήρυξης των κατεχομένων.




Αυτή την φορά ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικής Δράσης, Ντεβλέτ Μπαχτσελί δήλωσε, ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του (MHP), πως είναι σημαντικό να υπάρξει δίκαιη και βιώσιμη λύση στο Κυπριακό, ωστόσο είναι λάθος να εκγαταλειφθεί «η Πατρίδα» με υποχωρήσεις μόνο και μόνο για να υπάρχει λύση.

Μάλιστα, τόνισε ότι «κάθε φορά θα λέμε η Κύπρος είναι τουρκική και θα παραμείνει τουρκική» προκαλώντας εκ νέου με αυτές του τις δηλώσεις.

Όσον αφορά στις συζητήσεις στην Ελβετία για το εδαφικό ανέφερε ότι «Το έδαφος είναι η Πατρίδα, είναι η τιμή, Δεν είναι καθαρό ποιος δρόμος θα ακολουθηθεί στην Κύπρο στο θέμα της Μόρφου. Η κατάσταση των στρατιωτών στο νησί δεν είναι καθαρή» και πρόσθεσε, «σε μια λύση που θα αρθούν τα πλεονεκτήματα της Τουρκοκυπριακής κοινότητας δεν θα υπάρξει ανταπόκριση από τον λαό μας.

Όλα επικεντρώνονται γύρω από το εδαφικό. Έχει έδαφος η Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου να επιστρέψει; Αν έχει που είναι; Έχει θυσιαστεί η Μόρφου και η Καρπασία; Τι θα απογίνει η Τουρκική ύπαρξη εκεί;», διερωτήθηκε δηλώνοντας έτσι σαφώς τις προθέσεις του κόμματός του σε περίπτωση λύσης.
http://elamcy.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.