Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ - ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Με πέτρες... εφοδιάζονται άτομα που αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία ακολουθούν την πορεία για το Πολυτεχνείο που ξεκίνησε από το Παράρτ...



Με πέτρες... εφοδιάζονται άτομα που αντιεξουσιαστικού χώρου, τα οποία ακολουθούν την πορεία για το Πολυτεχνείο που ξεκίνησε από το Παράρτημα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα.
Τα άτομα κινούνται στο τέλος της πορείας και φαίνεται να πήραν πέτρες από τις σιδηροδρομικές γραμμές στην Όθωνος Αμαλίας. Σε επιφυλακή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς η πορεία κινείται προς το κέντρο της πόλης.

Νωρίτερα, υπήρξε αντιπαράθεση μεταξύ φοιτητών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δύο πλευρές να φωνάζουν συνθήματα η μία στην άλλη. Διαβάστε περισσότερα εδώ

Οι δύο πορείες για το Πολυτεχνείο
Περίπου στις 19:00 ξεκίνησε η πορεία από το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών για την 43η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Οργανώσεις, σωματεία,μέλη του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, κόμματα,φοιτητικοί σύλλογοι και φορείς, κρατώντας πανό φωνάζουν συνθήματα όπως "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία". Επίσης ξεκίνησε και η πορεία που διοργανώνει το ΠΑΜΕ και σωματεία που το στηρίζουν, με αφετηρία την πλατεία Γεωργίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.