Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΕΝΝΑΕΙ ΕΞΩΓΑΜΟ» ΟΜΟΛΟΓΙΑ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΗΣ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ!

Με τρεμάμενη φωνή η 45χρονη Gjordum Mynyre, από την Αλβανία, προσπαθούσε να δώσει μια εξήγηση στους δικαστές και τους ενόρκους του Μικ...







Με τρεμάμενη φωνή η 45χρονη Gjordum Mynyre, από την Αλβανία, προσπαθούσε να δώσει μια εξήγηση στους δικαστές και τους ενόρκους του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών, τι ήταν εκείνο που την ώθησε να πετάξει το εγγονάκι της σε σκουπιδότοπο στο Νεοχώρι Ηλείας αμέσως μετά τη γέννησή του.




Το παιδί πέθανε αβοήθητο λίγη ώρα αφότου άνοιξε τα μάτια του, όπως και αβοήθητη ήταν η κατηγορουμένη χθες στο ακροατήριο. Ούτε ο άνδρας της ούτε η κόρη της βρέθηκαν δίπλα της. Μόνη στο εδώλιο με την ποινή των ισοβίων που της είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό. Το δικαστήριο ωστόσο της έδωσε την ευκαιρία να «σπάσει» την ποινή. Ετσι, αναγνωρίστηκε ότι τέλεσε την πράξη ευρισκόμενη σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών.

Τα κλάματα του νεογέννητου αντηχούσαν στη μικρή κάμαρα του φτωχικού της οικογένειας, το πρωινό της 12ης Αυγούστου 2013. Η κόρη της είχε γεννήσει στην τουαλέτα του σπιτιού. Η γέννηση του μωρού, δυστυχώς, δεν έφερε χαρά. Η κατηγορουμένη το πήρε, του έκοψε πρόχειρα τον ομφάλιο λώρο και το τύλιξε με μια πετσέτα για να το αφήσει σε έναν σκουπιδότοπο κοντά στο σπίτι. Το βρέφος βρήκαν νεκρό και μελανιασμένο ρακοσυλλέκτες, που με την σειρά τους ειδοποίησαν τους υπαλλήλους του Δήμου.

«Η κόρη μου ήταν παχιά και δεν είχα καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Ο άνδρας μου εκείνη την ημέρα έλειπε στα χωράφια. Σπάσανε τα νερά και όταν εκείνη μου το είπε, με έπιασε ταραχή. Ο άνδρας μου είναι σκληρός. Θα μας σκότωνε, πιστέψτε με. Δεν είναι στην κουλτούρα μας, μια γυναίκα να γεννάει ένα παιδί χωρίς να έχει παντρευτεί» προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη της.






http://patrastv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.