Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ...!!! «ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΕ» Η ΛΙΜΝΗ ΜΑΚΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Οι ποσότητες του νερού που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή είναι απίστευτες - Σε «νησίδες» έχουν μετατραπεί σπίτια και κτίρια Απίστε...








Οι ποσότητες του νερού που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή είναι απίστευτες - Σε «νησίδες» έχουν μετατραπεί σπίτια και κτίρια

Απίστευτες είναι οι καταστροφές που έχουν προκληθεί στη Ζάκυνθο από την κακοκαιρία που έπληξε το νησί το σαββατοκύριακο.




Όπως αποκαλύπτει βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα, οι έντονες βροχοπτώσεις και οι πλημμύρες είχαν ως αποτέλεσμα να «δημιουργηθεί εκ νέου» η λίμνη Μακρή στην δυτική πλευρά του αεροδιαδρόμου.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο imerazante.gr, οι ποσότητες του νερού που έχει συγκεντρωθεί στην περιοχή είναι απίστευτες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Σάββατο το βράδυ έπεφταν 200 τόνοι νερού σε κάθε στρέμμα!

Το βίντεο που τραβήχτηκε από ψηλά δείχνει τη «λίμνη», διάσπαρτη με «νησίδες», δηλ. με πλημμυρισμένα σπίτια και κτίρια της περιοχής. Το μόνο που έχει μείνει άθικτο, λόγω υψομετρικής διαφοράς, είναι ο αεροδιάδρομος.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος, παρότι η σημερινή μέρα δεν επιβάρυνε με περισσότερα νερά την περιοχή, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι άθλια, και η ταλαιπωρία των κατοίκων τεράστια. Όσο για την αποστράγγιση των υδάτων, αυτή δυστυχώς πρόκειται να καθυστερήσει αρκετά λόγω κατασκευαστικών λαθών στον χείμαρρο Μπούκα που εκβάλει στον κόλπο του Λαγανά.




Πηγή βίντεο: IONIAN

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.