Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...!!! ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...!! «ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ» ΛΕΝΕ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...!!

Στο σημείο όπου έγινε το αιματηρό συμβάν επέστρεψαν οι αστυνομικοί τον φερόμενο ως δράστη, τον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος λίγο νωρίτερα...

222



Στο σημείο όπου έγινε το αιματηρό συμβάν επέστρεψαν οι αστυνομικοί τον φερόμενο ως δράστη, τον ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος λίγο νωρίτερα σύμφωνα με μαρτυρίες στο tempo24.gr είχε πυροβολήσει τον Βούλγαρο.

Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν προκειμένου να εντοπιστεί και το όπλο που πυροβόλησε ο δράστης.




Μιλώντας πάντως στο tempo24.gr γείτονες στην περιοχή των Καμινίων Πατρών που έγινε το περιστατικό σημειώνουν πως οι Βούλγαροι που διαμένουν στο σημείο τους έχουν "διαλύσει", κλέβοντας συνεχώς τα σπίτια τους, ενώ και για τον δράστη μαρτυρίες αναφέρουν πως είχε πέσει θύμα κλοπής πολλές φορές.

Τι είχε συμβεί νωρίτερα χθες το βράδυ...

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος Βούλγαρου, στην Ακτή Δυμαίων. Οι Αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν το λεωφορείο 5, στο οποίο επιβιβάστηκε ο 80χρονος Σ.Κ με κατεύθυνση την Πάτρα, εγκαταλείποντας το σημείο του συμβάντος

Σύμφωνα με πληροφορίες του, ο δράστης φέρεται να νοίκιαζε στο θύμα, ξύλινο παράπηγμα στο οποίο διέμενε στην περιοχή, ωστόσο ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του, τραυματίζοντας με κυνηγετικό όπλο, τον αλλοδαπό στο κεφάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.