Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΛΗΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΕΛΙΖΑ ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

“Η απώλεια του συζύγου δεν αντικαθίσταται και είναι μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ. Αλλά έχουμε μάθει πως η ζωή συνεχίζεται και άλλωστε...



“Η απώλεια του συζύγου δεν αντικαθίσταται και είναι μια πληγή που δεν κλείνει ποτέ. Αλλά έχουμε μάθει πως η ζωή συνεχίζεται και άλλωστε οι άνθρωποι πως μας αγαπούν, όταν φεύγουν από τη ζωή θέλουν να μας βλέπουν καλά”, αποκάλυψε η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλώντας για το θάνατο του συζύγου της που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο νικημένος από τον καρκίνο.

Οι δυο τους ήταν μαζί για 23 χρόνια και η απώλειά τους της στοίχισε πολύ. “Είχα καλό άντρα, καλό άνθρωπο, καλό σύντροφο”, αποκαλύπτει στην Σάσα Σταμάτη και στο Πρωινό Ant1 σε μια εξομολόγηση από καρδιάς και αναφέρει πως ο άντρας της, της λείπει κάθε στιγμή: “Είναι δυνατόν να μην σου λείπει ο άνθρωπός σου”.

Και συνεχίζει: “Ο άντρας μου ήταν μαχητής. Οι μαχητές ταλαιπωρούνται εν γνώση τους και εμείς οφείλουμε να είμαστε εκεί”.

Στην ερώτηση αν θα σκεφτόταν να ξαναφτιάξει τη ζωή της, η Ελίζα Βόζενμπεργκ δήλωσε: “Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα συνυπάρξω με κάποιον άνθρωπο. Δεν υπάρχουν αυτά. Έχω πολλούς φίλους, ένα οργανωμένο γραφείο, είμαι συνέχεια σε ένα αεροπλάνο, αλλά δεν νιώθω ποτέ μόνη. Νιώθω μόνο την απώλειά του”.

Δες το video από την εκπομπή:


tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.