Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΕΙΡΑ... ΒΙΝΤΕΟ: ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΧΤΕΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΠΟΥ... ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥΠΑ

Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες μόνο για οπλοκατοχή - Συνελήφθη το Σάββατο μετά από έφοδο στο κατάστημά του - Είναι φίλος του προφυλακισμέ...







Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες μόνο για οπλοκατοχή - Συνελήφθη το Σάββατο μετά από έφοδο στο κατάστημά του - Είναι φίλος του προφυλακισμένου Αγγλούπα

Χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες για τυχόν συμμετοχή του στο κύκλωμα των Ρομά αποχώρησε απο το γραφείο του εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ο γνωστός κοσμηματοπώλης που σήμερα οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, μετά τη σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές.




Το όνομα του κοσμηματωπόλη δεν είχε αρχικά συμπεριληφθεί στη δικογραφία  για το κύκλωμα των Ρομά που άδειαζε σπίτια επωνύμων και οδήγησε τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Αγγλούπα στη φυλακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές οδηγήθηκαν στον συγκεκριμένο κοσμηματοπώλη ύστερα από ανώνυμη καταγγελία που τον ενέπλεκε στην υπόθεση που βρίσκεται, όπως είναι γνωστό, στα χέρια των ανακριτών κατά της διαφθοράς Ρέας Κατσιβέλη και Δημήτρη Φούκα.



Σε βάρος του συλληφθέντα, όπως είπε και ο δικηγόρος του Άγγελος Πάρσαλης, ασκήθηκε δίωξη μόνο για ένα όπλο  του πατέρα του (πλημμέλημα ), το οποίο κατείχε από το έτος 1970.

Σε ό,τι αφορά  την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των Ρομά, ο εισαγγελικός λειτουργός δεν προχώρησε στην απαγγελία κατηγοριών. Έστειλε όλο το φάκελο με τα στοιχεία στους ανακριτές κατά της διαφθοράς, προκειμένου εκείνοι αποτιμώντας το σύνολο του αποδεικτικού υλικού να αποφασίσουν αν προκύπτουν ή όχι σε βάρος του ενδείξεις για άλλες – και για ποιες – αξιόποινες πράξεις.

Σύμφωνα με την  καταγγελία που περιήλθε σε γνώση των αστυνομικών αρχών, στον κοσμηματοπώλη φέρεται να κατέληγε ένα μέρος από τα ρολόγια και τα κοσμήματα που έπεφταν στα χέρια του Αγγλούπα από τη συμμορία των Ρομά.

Πλέον τον τελικό λόγο έχουν οι ανακριτές Ρέα  Κατσιβέλη και Δημήτρης Φούκας, οι οποίοι ούτως ή άλλως μελετούν και αξιολογούν τα στοιχεία για να προχωρήσουν στον επόμενο κύκλο των κατηγορουμένων.


protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.