Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ... ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ «ΣΤΑΡ ΚΥΠΡΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΣΙΑ... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΡΙΜΑ.

Οι απαντήσεις τους στα θέματα κακοποίησης και υιοθεσίας... Οι απαντήσεις που έδωσαν οι υποψήφιες στο show Star Κύπρος όταν τους ζ...







Οι απαντήσεις τους στα θέματα κακοποίησης και υιοθεσίας...




Οι απαντήσεις που έδωσαν οι υποψήφιες στο show Star Κύπρος όταν τους ζήτησαν να αναπτύξουν τις θεματικές υιοθεσία, άστεγος, πολιτικοί, κακοποίηση, ή μάλλον η δυσκολία τους στο να απαντήσουν, προκάλεσαν τα σχόλια των παρουσιαστών του «Ξαναδέστε τους».

«Δεν μπορώ καν να γελάσω, συγγνώμη, είναι τρομαχτικό» σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Σε ένα πολύ μικρό βαθμό δικαιολογώ κάτι. Είναι πολύ μικρά κορίτσια που εκτίθενται στο φακό» προσπάθησε ερχόμενη σε δύσκολη θέση να τις δικαιολογήσει η Τζώρτζια Παναγή, αλλά ο Νίκος Μουτσινάς είχε διαφορετική άποψη…

«Εδώ δεν είναι το πρώτο επεισόδιο για να αισθάνονται άσχημα. Είναι το 8ο, έχουν περάσει και κάποιες δοκιμασίες και οι κοπέλες θέλουν να κάνουν και κάποια καριέρα. Δεν χρειάζεται να είναι επιστήμονες, αλλά είναι πολύ βασικό, τους κοιτούσαν λες και τους μιλούσαν μια άλλη γλώσσα».





zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.