Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΚΚ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ...!! ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΣΤΟ ΧΑΚΑΡΙ...!!!

To βίντεο είναι από την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε στις 9/10/2016 ο ήρωας – μέλος του ΠΚΚ Σιγιάρ Σερξβέμπουν. Η επίθεση έ...







To βίντεο είναι από την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησε στις 9/10/2016 ο ήρωας – μέλος του ΠΚΚ Σιγιάρ Σερξβέμπουν. Η επίθεση έγινε με φορτηγό έμφορτο βομβών και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό !

Στην αρχή του βίντεο προβάλλονται οι ήρωες του ΠΚΚ προς τιμήν των οποίων γίνεται η δράση αυτή. Ακολούθως μιλά ο μετέπειτα βομβιστής αυτοκτονίας και μετά προβάλλεται το πώς πλησιάζει με το φορτηγό στο φυλάκιο και εκρήγνυται. Καταγράφεται επίσης η εικόνα του κατεστραμμένου φυλακίου μετέπειτα.




Στο τέλος του βίντεο αναγράφονται τα εξής :

¨Στις 09:35 της 9/10, οι αντάρτες μας πραγματοποίησαν μια διευρυμένη δράση στο φυλάκιο Ντουρέ της επαρχίας Σεμζινάν του νομού Χακκάρι.

Κατά την θυσιαστική δράση του συντρόφου μας Σιγιάρ Σερξβεμπούν, όχημα γεμάτο βόμβες πέρασε το σημείο ελέγχου και προκάλεσε έκρηξη εντός του φυλακίου. Από την σφοδρότητα της έκρηξης καταστράφηκαν πλήρως τα ευρισκόμενα στο φυλάκιο 5 θωρακισμένα οχήματα, 4 υπερυψωμένες σκοπιές, 3 φυλάκια σκοπών, 13 θέσεις μάχης, 2 κοντέινερ και πάνω από 19 μονοόροφα κτίρια. Μετά από την θυσιαστική αυτή δράση, σε ένα άλλο τμήμα του στρατοπέδου πραγματοποιήθηκε δράση από τρεις μεριές με την χρήση 6 βαρέων όπλων και με ατομικό οπλισμό και καταστράφηκαν τρεις θέσεις μάχης. Σε αυτή την δράση σκοτώθηκαν 58 στρατιωτικοί, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν βαθμοφόροι. Μετά από την δράση ο τουρκικός στρατός μετέφερε τους νεκρούς και τραυματίες με 22 ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα ασθενοφόρα και με 8 θωρακισμένα οχήματα τύπου Κίρπι.

Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε για την απομόνωση που εφαρμόζεται στον Ηγέτη μας και προς τιμήν των συντρόφων μας που έπεσαν μάρτυρες στην επιχείρηση στην Τσουκούρτζα και των 4 ανθρώπων μας που δολοφονήθηκαν στο Γκέβερ.

Ο σύντροφός μας Σιγιάρ που εντάχθηκε το 2013 στις τάξεις του αγώνα ελευθερίας για το Κουρδιστάν, εξελίχθηκε γρήγορα στην οδό της μαχητικότητας και είχε ετοιμάσει τον εαυτό του με μια μοναδική πίστη και αυτοθυσία.

Κέντρο Τύπου του HPG


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.