Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ»... ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ... ΜΕΖΕΑ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ

"Επεισοδιακή" ήταν η άφιξη του νέου υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυ...







"Επεισοδιακή" ήταν η άφιξη του νέου υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, στο Προεδρικό Μέγαρο, για την ορκωμοσία της νέας Κυβέρνησης, μετά τον χθεσινό ανασχηματισμό. Οι απανωτές αρνήσεις και το... χιούμορ στους δημοσιογράφους.
Θα δείτε ένα βίντεο μόλις 25 δευτερολέπτων.




Σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα, ο Κώστας Ζουράρις κατάφερε να "κλέψει" την παράσταση, με δηλώσεις... δηλητηριώδεις!

"Για να ρωτήσεις εσύ ρε" είναι η πρώτη του απάντηση σε δημοσιογράφους, οι οποίοι έκαναν... το λάθος να του κάνουν και δεύτερη ερώτηση. Ή μάλλον... προσπάθησαν αφού μετά το "κύριε Ζουράρι" του δημοσιογράφου, ο νέος υφυπουργός Παιδείας απάντησε "δεν έχει κύριε Ζουράρι, μετά"!

Αφού ο δημοσιογράφος τον "έπεισε" να δεχθεί μια ερώτηση, διευκρινίζοντας πως απευθύνεται στον... πολίτη -και όχι τον υφυπουργό- Κώστα Ζουράρι, ξεκίνησε την ερώτηση: "Λένε λοιπόν ότι η παρουσία σας..." πρόλαβε να πει ο δημοσιογράφος με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον διακόπτει λέγοντάς του "είσαι φλύαρος! Αμέσως ερώτηση"!

Ακολούθως κι ενώ οι δημοσιογράφοι επέμεναν, ο Κώστας Ζουράρις είπε... "απειλητικά" σε έναν από αυτούς "στον Έβρο σε βλέπω εγώ", ενώ στη συνέχεια αποχώρησε σχεδόν... πανηγυρίζοντας, με τα χέρια υψωμένα!


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.