Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ...!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ... ΦΡΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕΜΕΤΙΑ... ΦΡΟΝΙΜΑ...

Σενάρια αποσταθεροποίησης της κατάστασης στη Θράκη από οπαδούς του Φετουλάχ Γκιουλέν μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, υποστη...

ahmet-mete-alper-atak-bilal-erdoc49fan-dep-isis-murat-ertac59f-mustafa-ali-c3a7avuc59f-recep-tayyip-erdoc49fan-4





Σενάρια αποσταθεροποίησης της κατάστασης στη Θράκη από οπαδούς του Φετουλάχ Γκιουλέν μεταδίδει η τουρκική εφημερίδα Hurriyet, υποστηρίζοντας πως ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της χώρας, Ομέρ Τσελίκ, προειδοποίησε την Αθήνα για το παραπάνω ενδεχόμενο.
581af922688cb«Ξέρουμε πως δραστηριοποιούνται για να διαιρέσουν την «τουρκική» κοινότητα στη δυτική Θράκη», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Τσελίκ μετά τις συναντήσεις που είχε στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.




Επισήμανε πως η τουρκική πλευρά παραμένει έντονα ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα ζητήματα της «τουρκικής» κοινότητας στην περιοχή και προειδοποίησε πως οι γκιουλενιστές μπορεί να επιχειρήσουν να διασπείρουν περαιτέρω ταραχές στους «ανάμεσα στους συμπατριώτες μας και την κοινότητά μας».

Η Τουρκία θεωρεί πως ο 75χρονος ιμάμης Γκιουλέν είναι ο εγκέφαλος πίσω από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου και θεωρεί το ισλαμικό φιλανθρωπικό τάγμα του τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Τούρκος υπουργός αναφέρθηκε και στην κατάληψη του χώρου όπου θα ανεγερθεί το τέμενος στον Βοτανικό, εκφράζοντας την έντονη ενόχληση της Άγκυρας και, εμμέσως, την προσδοκία της ότι το ζήτημα θα λυθεί.»Η Τουρκία παρεμβαίνει στα εσωτερικά της Ελλάδος;)

Πιο συγκεκριμένα σημείωσε πως «σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, το τέμενος εξασφαλίζει την ειρήνη και την ηρεμία»…Μας δουλεύει και απο πάνω ο Τούρκος!

Σχόλιο :Η Προβακάτσια της Τουρκίας ετοιμάζεται στη Θράκη μας ή μας φαίνεται; http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.