Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΙΧ ΣΚΟΤΩΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ!

Δεν έφτανε που έκλεψε ένα αυτοκίνητο και το οδηγούσε χωρίς καν να διαθέτει δίπλωμα, προκάλεσε και τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ηλικ...







Δεν έφτανε που έκλεψε ένα αυτοκίνητο και το οδηγούσε χωρίς καν να διαθέτει δίπλωμα, προκάλεσε και τον θανάσιμο τραυματισμό ενός ηλικιωμένου ένα ανήλικο παιδί στην Ξάνθη!

Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, ο ασυνείδητος νεαρός εγκατέλειψε αβοήθητο το θύμα του και έσπευσε να εξαφανιστεί!




Το τραγικό δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης στην κοινότητα Ηλιόπετρα της Ξάνθης, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 16χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο άτυχος 75χρονος, ο οποίος ξεψύχησε επί τόπου. Όμως, ο δράστης δεν σταμάτησε για να του προσφέρει βοήθεια, αλλά πάτησε γκάζι και έφυγε από το σημείο.

Ύστερα από αναζητήσεις που ξεκίνησαν οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Ευλάλου ακολουθώντας τις περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων, ο ασυνείδητος 16χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Όπως διαπιστώθηκε, είχε κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από το ίδιο χωριό το αυτοκίνητο που προκάλεσε το θανατηφόρο δυστύχημα, από το οποίο τραυματίστηκε και ο ίδιος ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αβδήρων.

Η Τροχαία Ξάνθης διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για κλοπή σε βάρος του 16χρονου και για παραμέληση της εποπτέιας ανηλίκου σε βάρος των γονέων του.

http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.