Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΖΑΚΡΗ - ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ. ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΝΤΟΡΚΑ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ

Εμφύλιος γυναικών έχει ξεσπάσει στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η νέα υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου θέλει να κατέβει βουλευτής στην Πέλλα...






Εμφύλιος γυναικών έχει ξεσπάσει στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η νέα υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου θέλει να κατέβει βουλευτής στην Πέλλα, όπου εκλέγεται η τέως υφυπουργός Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη.




Πληροφορίες θέλουν την εξωκοινοβουλευτική υπουργό, που γεννήθηκε το 1985 στα Γιαννιτσά Πέλλας, να έχει εκφράσει την επιθυμία να διεκδικήσει την λαϊκή ψήφο, καθώς στις περασμένες εκλογές είχε συμπεριληφθεί στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ σε μη εκλόγιμη θέση.

Ως καταλληλότερη περιφέρεια θεωρεί την γενέτειρά της, την Πέλλα. Επικαλείται μάλιστα την λαϊκή απήχηση που έχει εκεί και την «προίκα» ψήφων -κυρίως από το ποντιακό στοιχείο -από τον πατέρα της Θέμη Αχτσιόγλου, γνωστό νομικό της περιοχής με εξειδίκευση στα εργασιακά.

Αλλωστε, η Εφη Αχτσιόγλου «έπαιζε» τόσο για υποψήφια δήμαρχος Γιαννιτσών, όσο και για υποψήφια βουλευτής Πέλλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, το 2014.

Μια τέτοια εξέλιξη ωστόσο έχει ενοχλήσει σφόδρα την Θεοδώρα Τζάκρη που εκλέγεται στην ίδια περιφέρεια.

Η προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ είδε να φεύγει από την κυβέρνηση και να απειλείται από την νεότατη υπουργό να χάσει και την βουλευτική της έδρα στην Πέλλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Θεοδώρα Τζάκρη σε κατ' ιδίαν συνομιλίες της απειλεί πως «σκέπτεται αλλιώς» πλέον σε σχέση με την ψήφιση νομοσχεδίων στη Βουλή.


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.