Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΚΟΣ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΦΕΙΑ...!! «ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΥΡΕΘΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ» ΦΩΝΑΖΕ ΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΘΥΜΑΤΑ

Αθεράπευτα άρρωστος φαίνεται να είναι ο 38χρονος «δράκος» της Νέας Φιλαδέλφειας, που συνελήφθη την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, από άντρ...

«Δράκος» στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Θέλω να συνευρεθώ μαζί σου» φώναζε στα θύματα και τα ακινητοποιούσε





Αθεράπευτα άρρωστος φαίνεται να είναι ο 38χρονος «δράκος» της Νέας Φιλαδέλφειας, που συνελήφθη την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, από άντρες της ασφάλειας για σεξουαλικές επιθέσεις κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, αλλά και γυναικών.

Ο δράστης ορμούσε είτε με το μηχανάκι του, είτε με τα πόδια, αφού πρώτα παρακολουθούσε τα θύματα του. Τα ακινητοποιούσε, τα θώπευε και τους έλεγε άσεμνες κουβέντες.




Το χρονικό των επιθέσεων του «δράκου» της Νέας Φιλαδέλφειας

Ο δράστης, φορώντας ένα μαύρο μπουφάν, καβαλούσε το μηχανάκι του και έψαχνε να βρει ανυπεράσπιστα θύματα, ακόμα και ανήλικα κορίτσια, μαθήτριες του δημοτικού.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των θυμάτων οι επιθέσεις του 38χρονου «δράκου» ξεκινούν το καλοκαίρι, τον μήνα Ιούλιο, όπου τις πρωινές ώρες επιτέθηκε σε μια γυναίκα 47χρονων στην πυλωτή της πολυκατοικίας της στην Κυψέλης.

Συγκεκριμένα, ο 38χρονος άνδρας βρισκόταν κάτω από το σπίτι της άτυχης γυναίκας και μόλις την είδε, της επιτέθηκε πιάνοντας την από τον λαιμό αφού την ακινητοποίησε, σε κλάσματα του δευτερολέπτου άρχισε και την ακουμπούσε σε όλα τα σημεία του σώματος της.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και τον έσπρωξε και απομακρύνθηκε από κοντά του φωνάζοντας βοήθεια κάνοντας τον «δράκο» να τραπεί σε φυγή.

Η όρεξη του δράστη είχε πλέον ανοίξει ψάχνοντας για τα επόμενα ανυπεράσπιστα θύματα του. Τέτοιο ήταν το θράσος του και η ανηθικότητα του που δεν λογάριαζε καν τις ηλικίες των θυμάτων του.

Μια εβδομάδα πριν από την σύλληψή του από άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας της Νέας Φιλαδέλφειας ο 38χρονος δράστης μεσημεριανές ώρες περιφερόταν γύρω από ένα δημοτικό σχολείο της ευρύτερης περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εντόπισε ένα κορίτσι 15χρονών να περπατάει αμέριμνο. Χωρίς να χάσει ευκαιρία και αφού έριξε μια γρήγορη ματιά στον δρόμο, της επιτέθηκε.




Το άτυχο κορίτσι φορώντας την σχολική της τσάντα επέστρεφε από το σχολείο της στο σπίτι της, χωρίς να καταλάβει τι συμβαίνει είδε μπροστά της να στέκεται ο 38χρονος δράστης.

Αφού την αιφνιδίασε άρχισε να της λέει άπρεπες κουβέντες ακουμπώντας την ταυτόχρονα ερωτικά. Ευτυχώς η 15χρονη μαθήτρια έβαλε τις φωνές φεύγοντας αντίθετα από το σημείο που βρισκόταν.

Την ίδια μέρα λίγα λεπτά αργότερα στην ίδια περιοχή, ο αρρωστημένος άνδρας, είδε ένα κορίτσι 12 χρονών το οποίο επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο.

Αφού την ακολούθησε με το μηχανάκι του, της έκλεισε τον δρόμο και της επιτέθηκε θωπεύοντας την σε διάφορα σημεία του σώματος της και αυτή την φορά ο δράστης κατάφερε και διέφυγε ασύλληπτος ενώ το αθώο κοριτσάκι ξεγλίστρησε μοναχό από τα βρώμικα σχέδια του 38χρονου «δράκου».

Ο δράστης χάνοντας κυριολεκτικά τον έλεγχο του, την ίδια ημέρα μερικά λεπτά αργότερα από τις δυο προηγούμενες επιθέσεις, πραγματοποίησε και τρίτη, πιάνοντας στα χέρια του μια σχολική τροχονόμο.

Η άτυχη γυναίκα περίμενε να σχολάσουν κάποια παιδιά προκειμένου να τελειώσει την βάρδια της και να επιστρέψει στο σπίτι της και σε καμία περίπτωση δεν ήταν προετοιμασμένη για αυτό που της συνέβη μέρα μεσημέρι.

Ο 38 άνδρας βλέποντας το θύμα του να βρίσκεται στον δρόμο χωρίς κανέναν πλάι της, την αιφνιδίασε και την ακινητοποίησε πιάνοντας την στον «ύπνο».

Αφού την ακινητοποίησε τότε ξεκίνησε και τις έλεγε πως θέλει να συνευρεθούν και ταυτόχρονα την έπιανε σε διάφορα σημεία του σώματος της.

Η σχολική τροχονόμος κατάφερε με τις φωνές της και έδιωξε τον θύτη μακριά της, καλώντας ταυτόχρονα σε βοήθεια.

Τι λέει μαρτυρία πολίτη της περιοχής που ήρθε σε επαφή με τον 38χρονο δράστη

Ένας πολίτης της περιοχής της Νέας Φιλαδέλφειας, ο Άγγελος Κατσικογιαννόπουλος μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισε πως είχε δει τον 38χρονος «δράκο» να περιφέρεται στην γειτονιά του και μάλιστα να παρακολουθεί τα πάντα.




«Έφυγα από το σπίτι μου, πριν από δύο με τρεις μέρες το απόγευμα και βλέπω έναν τύπο να παρακολουθεί ότι όλη την περιοχή γύρω-γύρω, το πάρκο δηλαδή, και όταν είδε εμένα κάθισε ακίνητος δίπλα σε ένα δέντρο και με ρώτησε -Φίλε έχεις ώρα; Και του απάντησα πως ήταν επτά και μισή το απόγευμα. Έφυγα από εκεί και όταν απομακρύνθηκα περίπου στα 10 μέτρα είδα ότι με κοιτούσε επίμονα. Αναρωτιέμαι και λέω από μέσα μου τι κοιτάει και πως τον βλέπω πρώτη φορά στην γειτονιά μου» είπε.

Μάλιστα ο 23χρονος νεαρός ειδοποίησε την αστυνομία τονίζοντας πως ο άνδρας του φάνηκε περίεργος καθώς είχε ακούσει για τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών αλλά και γυναικών.

«Αμέσως πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και τους ενημέρωσα πως στην περιοχή μου υπάρχει ένας άνδρας, πάνω σε μηχανάκι παπάκι χωρίς πινακίδες και παρακολουθεί την γειτονιά. Εγώ είχα μάθει από τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας πως κυκλοφορεί ένα άτομο που παρενοχλεί σεξουαλικά ανήλικα κορίτσια και γυναίκες. Εγώ μένω κοντά στο 3ο δημοτικό της Νέας Φιλαδέλφειας και έχουμε και πάρκο. Φορούσε ένα δερμάτινο μαύρο μπουφάν, δεν είδα καθαρά παντελόνι μόνο το μαύρο χρώμα. Δεν του έδωσα πολύ σημασία και σήμερα έμαθα ότι αυτό το άτομο συνελήφθη για σεξουαλικές επιθέσεις».

Σύμφωνα με την Αστυνομία ερευνώνται και άλλα περιστατικά που μπορεί να σχετίζονται με τον 38χρονο

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 38χρονος δράστης δρούσε στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Αμαρουσίου και της Κυψέλης, εντόπιζε γυναίκες, τις πλησίαζε, είτε με μοτοσυκλέτα, είτε πεζός και με βίαιο τρόπο προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Η αστυνομία εκτίμα πως ευθύνεται και για άλλα περιστατικά που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί αλλά βρίσκονται στο στάδιο της έρευνας ενώ εντύπωση προκαλεί το θράσος και η επιθετικότητα του προς τα θύματα του.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.