Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΟΙ ΒΟΣΝΙΟΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ...!!! ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΙΛΕΣ...

Πριν το παιχνίδι, κάποιοι οπαδοί της «γαλανόλευκης» προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κερκίδα που βρίσκονταν οι Βόσνιοι, με αποτέλεσμα να...

Ξύλο και φωτοβολίδες στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πριν το παιχνίδι, κάποιοι οπαδοί της «γαλανόλευκης» προσπάθησαν να προσεγγίσουν την κερκίδα που βρίσκονταν οι Βόσνιοι, με αποτέλεσμα να υπάρξει μικροένταση με τα ΜΑΤ. Για ένα διάστημα, τα πράγματα ηρέμησαν, ωστόσο άμεσα η σπίθα άναψε και πάλι.

Η νέα, εντονότερη αυτή τη φορά προσπάθεια των οπαδών να προσεγγίσουν τους Βόσνιους, προκάλεσε νέα αντίδραση των ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να πέσει ξύλο ανάμεσα στις δύο πλευρές! Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι έλληνες οπαδοί πήραν και ένα πανό από τους Βόσνιους, γεγονός που έφερε περισσότερη ένταση. Η διμοιρία που είχε τοποθετηθεί στη θύρα η οποία «συνόρευε» με αυτή των Βόσνιων παρέμεινε, υπό τον φόβο νέας έντασης. Νωρίτερα, είχε υπάρξει επεισόδιο έξω από το γήπεδο με τρεις τραυματίες.

Μετά το γκολ του Πιάνιτς, με το οποίο η Βοσνία άνοιξε το σκορ, τα επεισόδια αναζωπυρώθηκαν. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί άναψαν καπνογόνα και έριξαν κάποιες φωτοβολίδες, οι οποίες έπεσαν κοντά στο κόρνερ και στην ελληνική κερκίδα και ξεσήκωσαν τους γηπεδούχους. Υπήρξε εκ νέου κίνηση για να φτάσουν στην κερκίδα των Βόσνιων και ξανά σύγκρουση με την αστυνομία! Πριν τη σέντρα, υπήρξε γιούχα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των Βόσνιων.

15670041567005156681715668441566845156684915668581566860

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.